Bruk én og samme refill på toalettrom med forskjellig pågang, utforming og størrelse

Tork PeakServe er nå tilgjengelig som standard- og minidispensere, og som adapter for innebygget modul, slik at du kan innfri behovene til hele anlegget med én og samme refill. Dette reduserer antall forskjellige produkter som personalet må håndtere og lagre, og med dispenserens slanke design kan du forbedre toalettromsopplevelsen uten å gå på kompromiss med kapasiteten. 
Tork Peakserve gir mer fleksibilitet for rengjøringspersonalet

Mer fleksibilitet betyr mer tid til rengjøring

 • Få med deg dobbelt så mange håndtørk siden de er komprimert med 50 %* 
 • Bruk halvparten så mye tid på påfylling, med opptil 2100 håndtørk per dispenser* 
 • Dispenseren er slank selv om den har 35 % høyere enn andre produkter på markedet.*
 • Forbedre effektiviteten ved å bruke samme refill på hele anlegget

Tork PeakServe får personer inn og ut raskere

Får personer inn og ut mye raskere

 • Unngå å gå tom med 250 % flere håndtørk*
 • Raskere utmating betjener gjestene på tre sekunder raskere enn tørketiden for jet air-tørkere
 • 600 flere personer mellom hver påfylling*
 • Bruk samme system overalt – Tork PeakServe tilbyr dispensere for forskjellige behov

Mindre avfall og lavt forbruk

Mindre avfall og lavt forbruk

 • Det er alltid raskt og enkelt å ta et håndtørk med vårt patenterte kontinuerlige system for håndtørk
 • Lavere forbruk takket være utmating av ett håndtørk av gangen
 • Mindre transport på grunn av mindre bunter gir lavere miljøpåvirkning
 • Lagrer flere håndtørk i kurven, sparer lagerplass

Vår nyeste innovasjon forklart

1

Kompresjon

Buntene er komprimert med 50 %, noe som gir opptil 2100 håndtørk per dispenser*
2

Smart påfyllingsløsning

Buntene legges inn nedenfra for rask påfylling når som helst. Kontinuerlige bunter fester seg til hverandre når de legges inn
3

Enkel utmating

Buntene utmates uten forstyrrelse, ett håndtørk av gangen

Klikk på hver attestering nedenfor for å finne ut mer:

 • Detaljhandel

  Kunsten å fylle på håndtørk for fem millioner besøkende

  Hvert land har sin store og viktige turistattraksjon. Frankrike har Louvre. Italia har Peterskirken. Sverige har en butikk i Halland-skogene. Med nesten fem millioner besøkende hvert år, var Gekås på Ullared det selvsagte valget for en pilotstudie over det nye og innovative håndtørk-systemet Tork PeakServe®.
  Shoppa_kassan_original.jpg
  «Dette systemet kom ikke en dag for tidlig. Vi ønsker Tork PeakServe overalt i kjøpesenteret. Det gjør jobben vår enklere. Det er ikke sikkert alle tenker så mye på håndtørk, men for oss er det viktig.»
  Ulrika Kerttu
 • Industri

  Vi er engasjert i de ansattes produktivitet og velvære

  Bedre kapasitet på toalettrommet skaper en bedre opplevelse, det øker hygienestandarden og eliminerer flaskehalser, slik at flyten forbedres for de ansatte. Det viser også engasjement og omtanke for de ansatte, noe som resulterer i mer motiverte ansatte og forbedret produktivitet. Smurfit Kappa, en verdensledende tilbyder av papirbasert emballasje, prøvde ut Tork PeakServe for å se om det kunne innfri behovene til 100 ansatte som jobber på tre skift. Les hva teamene har å si etter at de prøvde dette nye produktet for håndtørk.
  Manufacturing_Original.png
  «Tork PeakServe® har forbedret utseendet på toalettrommene våre. Det er mindre rot og mindre avfall, og mindre tid brukes på påfylling.»
  Leigh Wallhead
 • Rekreasjon

  Klar for høyt trykk til enhver tid

  Skitne og overfylte toalettrom er det største problemet gjestene opplever på steder med stor pågang. Tork PeakServe® Håndtørk Dispenser er utformet for selv de travleste toalettrom, og gir en smidig brukeropplevelse. Dette gir dine besøkende mer tid til å oppleve stedet fullt ut, samtidig som det reduserer frustrasjonen til rengjøringspersonalet. Les om hvordan Tork PeakServe får håndtørkene til å vare – selv med opptil tusen besøkende om dagen – på den livlige innendørs aktivitetsparken HopLop.
  HopLop-riitta-hynninen_orginal.jpg
  Med Tork PeakServe trenger du ikke å bekymre deg for å gå tom for håndtørk. Det er nok å fylle på dispenseren om morgenen for å sikre at håndtørkene varer hele dagen, selv på de travleste dagene.
  Kaisa Niemi
 • Utdanning

  Sikre et godt akademisk miljø til enhver tid

  Ved å alltid ha håndtørk tilgjengelig for å sikre god håndhygiene, skaper du en positiv toalettromsopplevelse og viser skolens engasjement for studentenes og fakultetsmedlemmenes velvære. Tork PeakServe gir tilgjengelighet på håndtørk 24 timer i døgnet, og sikrer dermed god håndhygiene. Dette fører til mindre risiko for krysskontaminering og fravær. Se hvordan Tork PeakServe bidrar til det nokså komplekse vedlikeholdet på campusen til University of Maryland, som består av 96 akademiske bygninger og 13 sportsfasiliteter!
  Education_Original.png
  Teamet har sett at de bøyer seg mindre for å ta opp papiravfall fra gulvet siden PeakServe kommer i hele ark.
  Bob Pils
 • Helsepleie

  Sikrer hygienestandarder

  Det er vanskelig å opprettholde en konsekvent høy hygienestandard på offentlige toalettrom i helsevesenet, på grunn av uregelmessig pågang. Tork PeakServe® reduserer antallet dispensersjekker, og lar rengjøringspersonalet bruke mer tid på rengjøring i kritiske områder. En konsekvent forsyning av papirhåndtørk på offentlige toalettrom minimerer risikoen for smitte.
  Tork-PeakServe-healthcare_original.jpg
 • Kontor

  Sørg for velvære i hverdagen

  En toalettromsopplevelse av høy kvalitet viser at du bryr deg om dine ansatte, og det gir det rette imaget til besøkende. Tork PeakServe® lar deg sette en ny standard for en overlegen toalettromsopplevelse, samtidig som det sikrer velværet til de ansatte, reduserer sykefravær og gir deg færre bekymringer på jobb.
  Tork-PeakServe-office_original.jpg
 • Generelt

  Forbedre effektiviteten på toalettrommet

  Den siste innovasjonen vår setter en ny standard for smidig, kontinuerlig flyt av håndtørk. Denne slanke dispenseren har 35 % mer kapasitet enn andre produkter på markedet. Oppdag hvordan Tork PeakServe® kan hjelpe deg med å unngå å gå tom, betjene flere gjester mellom hver påfylling, og forbedre toalettromsopplevelsen i ethvert lokale, uansett hvilken bransje.
  General_Original.jpg
 • Detaljhandel
  tumbnailItemImage
 • Industri
  tumbnailItemImage
 • Rekreasjon
  tumbnailItemImage
 • Utdanning
  tumbnailItemImage
 • Helsepleie
  tumbnailItemImage
 • Kontor
  tumbnailItemImage
 • Generelt
  tumbnailItemImage
EasyCube_realtime information_cleaning.tif

Kompatibelt med Tork EasyCube®

På bare noen få korte trinn kan vi hjelpe deg med å få bedre kontroll over rengjøringsvirksomheten, og forbedre effektiviteten og arbeidsflyten. For å komme i gang fyller du inn grunnleggende informasjon i appen og gir oss beskjed om antallet steder du trenger. Det er raskt og enkelt, og du kan oppgradere når som helst.

Les om Tork EasyCube® her