Restaurant-åpningstider

Tenk fremover med Tork

Tork inspirerer og støtte deg i å tenke fremover slik at du alltid er klar for forretninger. Fra å tenke nytt om gjesteopplevelser og rengjøringseffektivitet, til å komme opp med nye måter å bli mer bærekraftig på. Vi forbedrer forretningsvirksomheten din ved å gi deg den rette kunnskapen, hygieneprodukter og tjenester for å forberede deg på hva virksomheten din gjør best.

Vårt tilbud

Uansett når du behøver tørk, tørr, ren eller polert, så tar vi oss av det. Vårt utvalg av dispensere, refiller og tjenester er laget for å innfri de spesifikke behovene til toalettrom, industrimiljøer, kjøkken og bespisningsområder. Så du kan gjøre det som virkelig betyr noe i din bedrift.
 

Dette er Tork

Tork er et ledende merke i hygiene på arbeidsplassen. Vi er levende opptatt av å hjelpe deg med å forbedre virksomheten din – fra å øke bunnlinjen til å gjøre arbeidslivet ditt bedre. Dette er en ambisjon som driver medarbeiderne våre og gir nyskapende innovasjoner i sirkularitet, velvære og helse. 
 
Som en del av Essity, er vi opptatte av å møte dine behov på en bærekraftig måte. Det sparer deg tid, penger og anstrengelser, slik at du kan fokusere på det som betyr mest for din virksomhet.

Tork, et Essity-merke

 
Tork er et ledende globalt hygiene og helseselskap som utvikler, produserer og selger personlig pleie (spedbarnspleie, feminin pleie, inkontinensprodukter og medisinske løsninger), forbrukerpapir og profesjonelle produkter og løsninger. Salgene skjer under mange sterke merkenavn, inkludert de globalt ledende merkene TENA og Tork, og andre merker, slik som Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda og Zewa.
Forretningsdriften er basert på en bærekraftig forretningsmodell med fokus på å skape verdier for mennesker og natur. Selskapet har sitt hovedkvarter i Stockhold i Sverige, og er listet på Nasdaq Stockholm.
 
Essity_logo_120x30.jpg


Lær mer om Essity her

Essity etter tallene

Bærekraftig liv

Tork-løsninger hjelper folk til å bli like bærekraftige når de er borte som de er hjemme. Vår bærekraftsforpliktelse er basert på tre innflytelsesområder, der vi mener våre produkter og løsninger vil ha størst påvirkning: velvære, mer fra mindre og sirkularitet. Sammen kan vi forbedre vår bærekraftighetsytelse.
 
 
Movie-sustainability-16_10.jpg

Hjulpet bedrifter i mer enn 50 år

I mer enn et halv århundre har Tork formet markedene og vært innovasjonsleder innen profesjonell hygiene over hele verden. Vi introduserte den første hylsefrie senterutmatings dispenseren i 1968 og nå er vi i front når det gjelder å digitalisere hele rengjøringsbransjen og gjøre menneskers liv borte fra hjemmet mer bærekraftig. Alt for å hjelpe våre forretningspartnere med å ligge i forkant av utfordringene og konkurrentene sine.


Vår stolte historie av innovasjoner


Helping businesses.png