Tørking og rengjøring

Hold dampen oppe i daglige oppgaver, med slitesterke og hygieniske kluter og dispensere når du skal tørke opp oljesøl eller holde overflater rene. Vi har det du trenger, når du trenger det, slik at du kan fokusere på det som betyr mest for deg.

Tørking

Å tørke opp søl, væske, skitt og støv er vanlige oppgaver før produksjon. Jo raskere dette gjøres, desto raskere kan du komme i gang med arbeidet. Våre allsidige tørkepapir og rengjøringskluter er sterke, fleksible og absorberende. De er perfekte for å holde verktøy tørre, overflater rene og intrikate deler i drift. Med en dispenser i nærheten er det enkelt å ta tørkepapir og rengjøringskluter.

Rengjøring

Vanlig vedlikehold, som fjerning av skitt og vanskelige flekker fra overflater, maskiner og verktøy, holder nedetiden til et minimum. Klutene våre – enten de brukes tørre eller med vann, løsemidler eller vaskemidler – bidrar til å utføre rengjøringen. Rengjøringsklutene våre er mer slitesterke enn papirtørk, de varer lenger, og gjør jobben raskt for å spare deg for tid og penger.

Polering

Påføring av poleringsmiddel og frottering med en poleringsklut forbedrer enhver overflate for en skinnende, beskyttet finish. Nøkkelen er å bruke en klut laget for formålet, som er myk nok til å unngå å lage riper mens den samtidig påfører poleringsmiddelet på en enkel måte. De slitesterke poleringsklutene våre absorberer og frigir poleringsmiddelet jevnt. Dette gjør at oppgaven går raskere, og det endelige resultatet blir enda bedre.

Vaskområde

Spar tid ved å ha Tork vaskestasjoner plassert nær arbeiderne. Jo raskere hendene blir vasket og tørket, desto raskere kan neste oppgave begynne.