PaperCircle

Tork PaperCircle – verdens første resirkuleringstjeneste for håndtørkepapir

Tork PaperCircle® er verdens første resirkuleringstjeneste for håndtørkepapir. Sammen kan vi hjelpe virksomheten din med å bli sirkulær – vi samler inn det brukte håndtørkepapiret deres og gjenvinner det til nye papirprodukter. Slik gjør vi avfall om til en ressurs. Tork PaperCircle hjelper deg med å nå bærekraftsmålene dine ved å redusere avfall med inntil 20%1 og redusere det totale karbonavtrykket med 40%* – både for de besøkende og de ansatte. Tjenesten er nå tilgjengelig på flere markeder i Europa.

Ved å resirkulere håndtørkepapir fra Tork med Tork PaperCircle kan vi sammen redusere karbonavtrykket med 40 %.*

Visste du at en bygning med 800 personer kan redusere karbonutslipp tilsvarende 190 kg CO2e per måned ved å bruke Tork PaperCircle?*

Hva kan vi få til sammen? Regn det ut nå!

Steg 1 av 2
Velg virksomheten som ligner mest på den du jobber for
* Kutt i månedlig CO2e (CO2-ekvivalenter) for en gjennomsnittlig arbeidsplass med 800 ansatte. Anslaget er basert på en livsløpsvurdering gjennomført av en tredjepart i tråd med standardforhold i EU, hvor det ble tatt hensyn til unngåtte prosesser fra alternativ bruk av nyproduserte fibre og strøm. Den potensielle reduksjonen av CO2e i kg ble beregnet basert på resultatet av livsløpsvurderingen og den innsamlede vekten som ble rapportert til oss. Anslaget bør ikke brukes til å regne ut faktisk karbonavtrykk eller andre rapporteringsformål.

Slik fungerer Tork PaperCircle

Tork PaperCircle® bygger på sterkt samarbeid mellom din virksomhet, anleggsledere og resirkuleringsselskaper, for å sikre at tjenesten er effektiv, bærekraftig og tilfredsstiller dine behov.
kvinne som kaster papir i en stor avfallsbeholder

Bli med på en virtuell omvisning på fabrikken vår

Følg hele reisen til de brukte papirhåndtørkene – fra toalettrommet og tilbake til Essity-fabrikken der de blir resirkulert til nye papirhåndtørk og lukker sirkelen for noe som tidligere kun var avfall.

Skap bærekraftig verdi med Tork PaperCircle 

 

Tork PaperCircle® er enkelt å implementere og en rimelig investering som gir deg tilgang til en unik sirkulær tjeneste for resirkulering av håndtørkepapir. Tjenesten skaper også verdi for bedriften din fordi den hjelper deg med å: 

 

  • redusere avfall  

  • bli sirkulær og slutte sirkelen 

  • nå bærekraftsmålene dine 

Kontakt

Er du klar til å bli med i sirkelen?

Referanser

Basert på resultater fra pilotkunder av Tork PaperCircle® i Tyskland og Nederland.
* Anslaget er basert på en livsløpsvurdering gjennomført av en tredjepart i tråd med standardforhold i EU, hvor det ble tatt hensyn til unngåtte prosesser fra alternativ bruk av nyproduserte fibre og strøm. Den potensielle reduksjonen av CO2e i kg ble beregnet basert på resultatet av livsløpsvurderingen og den innsamlede vekten som ble rapportert til oss. Anslaget bør ikke brukes til å regne ut faktisk karbonavtrykk eller andre rapporteringsformål.