Spisesteder

Lever inntrykket og atmosfæren du ønsker med kombinasjoner av servietter og borddekkingsprodukter som kompletterer interiøret ditt. Enten du serverer rask snacks, bare drikke eller femretters middager, kan vi hjelpe deg med å spare tid og penger med produkter som leverer effektiviteten og funksjonaliteten du trenger.

Selvbetjening

Å ha en god flyt for selvbetjeningsgjester mens de venter på det de ønsker, kan være en hygienisk utfordring. Det er viktig at påfylling, avfallshåndtering og lagring går så sømløst som mulig. Serien vår av smarte serveringsprodukter, inkludert Tork Xpressnap serviettdispenser, er utformet for å forbedre effektiviteten slik at personalet kan bruke mer tid på å holde kundene fornøyd, selv i perioder med mye trafikk.

Produktanbefalinger

Full service

Kundene dine legger merke til det når bespisningsopplevelsen er perfeksjonert ned til den minste detalj. Produktene våre for tørking og rengjøring kan hjelpe deg med å tilby pålitelig hygiene, men å ha det lille ekstra på bordet kan også utgjøre en stor forskjell. Alt er utformet for å støtte bespisningsopplevelsen du ønsker å skape.

Produktanbefalinger

Drive thru

Kunder på farten kommer tilbake når du innfrir behovene deres raskt og pålitelig. Drive-thru-produktene våre hjelper deg med å forbedre både effektiviteten og kundetilfredsheten.

Produktanbefalinger

Tilpasset trykk

Våre servietter har blitt designet for å yte. Men hvorfor ikke la dem yte litt ekstra? Visste du at 75 % av serviettbrukere legger merke til trykket på servietten? Tilpasset trykk er en kostnadseffektiv måte å fremme merkevaren din på, og det vil gjøre anledningen enda mer spesiell. Med tilpasset trykk er mulighetene endeløse! Vi tilbyr tilpasset trykk på alle dispenserserviettene våre, og også på et bredt utvalg av de konvensjonelle serviettene. Tilpasset trykk bidrar til å skape det rette inntrykket og en mer minneverdig bespisningsopplevelse for gjestene. For mer informasjon, kontakt din lokale Tork-salgsrepresentant.