God hygiene i serveringsbransjen

Serveringsbransjen

Det er få virksomheter der hygiene har en så direkte påvirkning på sluttresultatet som restauranter og kaféer. I serveringsbransjen er det svært viktig å opprettholde god hygiene i alle områder av driften, inkludert kjøkkenet, spisesalen, toaletter og ved hjemlevering. Gode hygienerutiner bidrar til å ivareta matsikkerheten og å gi den beste og tryggeste opplevelsen til både gjester og personale. Tork Clean Care-programmet gir deg tilgang til gode råd og rengjøringsløsninger for serveringsbransjen, som hjelper deg med å sette opp rutiner og lære opp personalet. Du får også tips og informasjon om hvordan du kan opprettholde god personlig hygiene og overflaterengjøring, slik at du kan sikre at både gjester og ansatte er godt ivaretatt.

En bedre gjesteopplevelse

Gjestenes forventninger til service, bærekraft og gode opplevelser er høyere enn noensinne. Tork tilbyr produkter og tjenester som gir en bedre opplevelse både for gjester og ansatte.
Les mer
To kokker som tilbereder mat i et profesjonelt kjøkken

Relaterte produkter

Ta kontakt!

Hvordan kan du skape en hygienisk og ren arbeidsplass? Få en av ekspertene våre til å kontakte deg for en prat om våre produkter og løsninger.