Barn som vasker hender

Utdanning

En ren skole med god tilgang på riktige hygieneprodukter er helt nødvendig for å opprettholde helse og velvære for studenter, undervisningsstab og annet personale. Å sikre at alle toaletter og andre områder på alle institusjonsnivåer er riktig utstyrt, rengjort og vedlikeholdt bidrar også til å forhindre spredning av infeksjon. I over 50 år har Tork vært – og er fortsatt – engasjert i å forbedre hygienen i skolesystemet, ved å tilby komplette hygieneløsninger og produkter, i tillegg til opplæringsprogrammer for håndvask, slik at skolene kan være trygge på at de tar godt vare på elever, lærere og annet personale.

Sikre en god karakter på håndhygienen

Uansett hvilken type utdanningsinstitusjon du leder, kan god opplæring i håndhygiene hjelpe elever, lærere og annet personale med å være trygge og redusere spredningen av virus og sykdom. Hvert alderstrinn krever ulik tilnærming for å oppfordre til grundig håndhygiene, og det er viktig å huske at syke elever, lærere og annet personale ikke skal komme på skolen. I tillegg bør du oppfordre til hyppig og grundig håndvask på skolen, og sikre at håndhygienestasjoner er fylt opp med såpe og papirhåndtørk, og har tilgang på varmt vann.
 
Last ned plakat med rutiner for håndvask og desinfisering.

Hvorfor papirhåndtørk er det tryggere valget

Å opprettholde god håndhygiene inkluderer tilgang på trygge alternativer for håndtørk. Å tørke hendene med papirhåndtørk bidrar til å redusere risikoen for spredning av bakterier, mens lufttørkere kan spre et betydelig høyere nivå av mikroorganismer ut i luften.* Papirhåndtørk har også mange bruksområder i tillegg til håndtørking, som å pusse nesen, tørke munnen, fikse sminke, medisinske behov og hjelp til å unngå skitne dørhåndtak og vannkraner.
 

Produktanbefalinger

Ta kontakt

Hvordan kan du skape en hygienisk og ren arbeidsplass? Få en av ekspertene våre til å kontakte deg for en prat om våre produkter og løsninger.

Referanse

*https://health.clevelandclinic.org/the-dirty-truth-about-hand-dryers/