Det er på tide å oppgradere til Tork Vision Renhold

Det er på tide å oppgradere til Tork Vision Renhold

Den datastyrte renholdsrevolusjonen er her

 
Tenk om du kunne ha en løsning som bidrar til å forbedre renholdskvaliteten og støtte opp om bedre hygiene ved å optimere effektivitet og ressurser. Nå kan du det.

Tork Vision Renhold* gir deg data i sanntid slik at du kan identifisere når og hvor det er behov for vedlikehold i lokalene dine. Dette hjelper deg med å innfri forventninger siden effektiviteten maksimeres, så du kan jobbe smartere og sikre den nye hygienestandarden. 

Tork Vision Renhold hjelper deg med å møte utfordringer

Datadrevet renhold – kort oppsummert

Lurer du på hva datadrevet renhold kan hjelpe deg med å oppnå? Her får du en kort forklaring.

Bestill en rask demonstrasjon av Tork Vision Renhold

Nå akkreditert av GBAC STAR

Tork Vision Renhold gjør det enkelt å følge de beste fremgangsmåtene for renhold, desinfisering og smittevern for å minimere risikoen for smitte.
Forside på salgsbrosjyren om Tork Vision Renhold

Tork Vision Renhold-brosjyre

Last ned

Referanser

*Tork Vision Rengjøring var tidligere kjent som Tork EasyCube.®
**Målt på nesten 13 000 tilkoblede dispensere mellom juni og desember 2019, basert på tid per måned der en dispenser er tom, mot totaltid per måned.
***Basert på kundetilbakemeldinger for dispensersjekker i 6 måneder før vs. etter installering av Tork Vision Rengjøring (mellom juni og desember 2019). Målt på 16 steder koblet til Tork Vision Rengjøring, der hver dispensersjekk tar omtrent 20 sekunder.
****Basert på dokumenterte resultater fra tre Tork Vision Rengjøring-kunder, målt før og etter implementeringen av Tork Vision Rengjøring.
*****Måling av gjestetilfredshet i to Tork Vision Rengjøring-toalettrom og to tradisjonelt vedlikeholdte og utstyrte toalettrom på ISSA/Interclean-messen i mai 2016.

Merk: Tork Vision Rengjøring var tidligere kjent som Tork EasyCube.