Rekreasjon

Rekreasjon

Bedrifter innen rekreasjon må sørge for en trygg, sømløs og positiv gjesteopplevelse, til tross for varierende pågang spredt over anlegget. Det kan være utfordrende å tilby en konsekvent opplevelse av høy kvalitet samtidig som kostnadene holdes under kontroll.


Siden pandemien startet har kundene hatt høyere krav til underholdningsopplevelsene. Et skittent eller overfylt toalettrom kan påvirke hele besøket i negativ retning. I dag som mange kunder deler sine opplevelser på nett, kan en dårlig anmeldelse spre seg fort og få en negativ innvirkning på virksomheten din.


Hos Tork har vi dedikert de siste tiårene til å forbedre hygienestandarden utenfor hjemmet. Vi tilbyr banebrytende løsninger som vil hjelpe deg og rengjøringspersonalet med å finne smartere måter å jobbe på og innfri den høye hygienestandarden som besøkende har når de returnerer etter pandemien. Løsningene våre lar deg forbedre besøksflyten på toalettene, sikre tilgjengelighet av hygieneprodukter for alle, frigi tid og forbedre effektiviteten. Men viktigst av alt, er at det gir gjestene en positiv, bærekraftig og minneverdig opplevelse som vil få dem til å komme tilbake igjen og igjen.

Merk: Tork Vision Rengjøring var tidligere kjent som Tork EasyCube®