Toalettrom

Det er lett å gjøre et godt inntrykk og samtidig ta deg av kunder og kolleger med vår høykvalitets toalettromsserie. Alle anbefalinger er organisert slik at dine forretningsbehov kommer først. Våre utprøvde kombinasjoner gjør valget enkelt. Vi har delt opp våre anbefalinger som følger:

Hygienekritisk

Å redusere risikoen for krysskontaminering på arbeidsplassen er kritisk viktig. Våre skånsomme såper, lotion, desinfiseringsprodukter og myke håndtørk kan hjelpe de som vasker hendene ofte med å beskytte både hendene og andre personer mot bakterier. Vårt komplette utvalg for håndhygiene inkluderer også attraktive, automatiske, håndfrie dispensere. Disse kan bidra til å ytterligere redusere spredningen av bakterier og motivere til hygienesamsvar.

Stil med wow-faktor

Hvis du ønsker et toalettrom som får folk til å snakke om det etterpå, må designet skille seg ut. Ønsker du at virksomheten skal utmerke seg og etterlate et varig inntrykk? Et toalettrom med design utover det vanlige setter prikken over i-en, så god design skinner hele veien gjennom. Eksepsjonell service for kundene dine starter her.

Nødvendigheter

Hvis du trenger kostnadseffektive toalettrom med lite vedlikehold, der mange brukere kommer raskt inn og ut, er det essensielt å ha de riktige komponentene på plass. Dette inkluderer et robust hygienesystem. Våre dispensere for håndtørk og papir som mater ut ett tørk om gangen kan hjelpe deg med å kontrollere forbruket. I tillegg hjelper våre høykapasitetssåper og papirrefiller deg med å yte konsekvent service uten å bruke ekstra ressurser på rengjøring og vedlikehold.

Toalettrom pluss

Hvis du ønsker å invitere toalettromsbrukere til å slappe av i et mer komfortabelt miljø, og ta vare på mer enn deres grunnleggende behov, har Tork Toalettrom Plus alt du trenger. Fra myke, komfortable håndtørk til fuktgivende krem – de besøkende vil sette pris på den ekstra servicen og omtanken du tilbyr.