Reach for the Stars

Ta virksomheten til et nytt nivå
Last ned rapport
Reach-for-the-stars-report_original2b.png

Vi hjelper deg med å få de beste anbefalingene

Reach for the Stars er Tork-plattformen for å dele innsikt, inspirasjon og verktøy for å hjelpe deg med å ta virksomheten og anmeldelsene til et nytt nivå. Med vår kunnskap, og et totaltilbud for kjøkken, servering og toalettrom, kan vi hjelpe deg med å forbedre opplevelsen for gjester og personale.  
 
Reach for the Stars-rapporten vår vil publisere nytt innhold året gjennom, om temaer som er relevante innen trender og utfordringer i restaurantindustrien. 
 
Det første kapittelet vårt om bærekraft er nå tilgjengelig for nedlasting. 
Last ned rapport nå

Se vår ekspertise i bruk via disse bransjeinnsiktene fra hele verden

Kjøkken

Rette systemer

Med de rette systemene og rutinene på plass, kan personalet ha god flyt gjennom kjøkkenet og tilby en smidig og stabil service. Se tipsene til kjøkkeneksperten vår på tork.no/reflex
All-boxes-with-people_square.jpg

Inspirasjon

For å gi inspirasjon og noe å tenke på rundt farger, har Tork brukt hjernebølgeteknologi for å måle hvordan gjester reagerer på forskjellige farger
Eye-tracking1_drink_square.jpg

Serveringsopplevelse

For å undersøke hvordan serveringsopplevelsen oppfattes gjennom gjestens øyne, utførte Tork et unikt eksperiment ved bruk av teknologi for øyesporing. Se det her
reflex-M4-kitchen-open-wiping-counter_original.jpg

God hygienepraksis er god business

Det er få virksomheter der hygiene har en like sterk påvirkning på bunnlinjen som hoteller, restauranter og kaféer. Tork Clean Care-programmet tilbyr et bredt spekter av ekspertise og hygieneløsninger for matindustrien, som sikrer at både gjester og ansatte, i tillegg til imaget, blir godt ivaretatt.

Lær mer om Tork Clean Care
Eating-burgers_original (2).jpg

Tork har de rette systemene for virksomheten din

Våre løsninger, verktøy og ekspertise kan hjelpe deg med raskt å ta hånd om dine daglige behov på kjøkken, i servering og på toalettrom. På den måten har du mer tid til det som betyr mest: å holde kundene fornøyde.

Få våre anbefalinger

Få en gratis konsultasjon fra en Tork-ekspert

Kontakt oss

Kontakt oss

Skriv inn fornavn
Skriv inn etternavn
Skriv inn gyldig e-postadresse
Vennligst fyll inn bedrift
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer
Skriv meldingen din
500  
Please populate recaptcha
Dette skjemaet ber om din kontaktinfirmasjon slik at vi kan svare på din hevendelse via e-post. Se på våre brukervilkår og personvernpolicy for en detaljert beskrivelse av hvordan vi beskytter og håndterer din innsendte data.
Vennligst bekreft at du har lest informasjonen om personlig data og brukervilkår.

Mange takk!

Steng
reflex-M4-kitchen-hand-washing-blue-roll_orginal.jpg

Tork finner stadig nytt utstyr for oss, som hjelper oss med å opprettholde et høyt hygienenivå

Kokken René Stene henter inspirasjon fra utlandet når han planlegger sommermenyen på Quality Spa & Resort Son. Hans filosofi er at rene ingredienser kombinert med gode hygienerutiner skaper den beste restaurantopplevelsen for gjester.

Les mer