Reach for the Stars

Reach for the Stars

Innsikt, inspirasjon og tips for å hjelpe deg med å ta restauranten til et nytt nivå.

Naviger den nye normalen

Det har vært en utfordrende periode for restaurantbransjen, og denne nye normalen vil skape nye krav og ansvar, men også nye muligheter. Med erfaring innen serveringsbransjen fra hele verden, og et totaltilbud for kjøkken, servering og toalettrom, vil vi hjelpe deg med å skape minneverdige og trygge opplevelser som vil bidra til å vinne gjestenes tillit. 
  
Her finner du inspirerende informasjon om hvordan skape trygge miljøer for deg, personalet og gjestene dine, sammen med tips og triks til hvordan tilpasse virksomheten til den nye normalen. 
 
Hvis du er ute etter anbefalinger og hjelp til å opprettholde et høyt nivå av hygiene og matsikkerhet i restauranten, finner du det her på Tork Clean Care for serveringsbransjen. 

Last ned rapportene våre for å skape trygge opplevelser i restaurantbransjen

Mange restauranter sliter med å komme på fote igjen med nye og innovative løsninger som er smarte og trygge for gjestene. Vi mener at fremtiden vil ha enda flere digitale løsninger i restaurantbransjen, som kontaktløse betalingssystemer, menyer og bestillingsapper. Vi ser også en økende trend for takeaway som ser ut til å fortsette. I rapportene våre finner du tips og støtte til å navigere den nye normalen og bygge gjestenes tillit.

Last ned for å bruke i restauranten

Her finner du veiledning for personalet om hvordan skape et trygt miljø for alle. Du finner også en plakat som kommuniserer til gjestene så de vil føle seg trygge når de spiser hos deg.

Få en gratis konsultasjon!

Relaterte produkter