Fire personer jobber på et kjøkken i en restaurant

Identifiser tidstyvene og optimer effektiviteten i restauranten

Arbeidet i en restaurant er hektisk og gøy, men det kan også være stressende. Det kan være en utfordring å håndtere det daglige presset, og samtidig sørge for god kundeservice. Hvis du er restaurantsjef, opplever du og personalet ditt tidsrelaterte utfordringer på daglig basis. Tid er penger, og tidstyvene gjemmer seg overalt. 

 

Hva er en tidstyv? En tidstyv er noe som tar mye tid, og som har en negativ påvirkning på produktiviteten. Ved å eliminere tidstyver i driften, kan du forbedre effektiviteten og lette presset på de ansatte. For å gjøre dette må du først finne dem, identifisere dem og så eliminere dem gjennom personalets arbeid.


Les mer om vanlige tidstyver i restauranten, og hvordan eliminere dem.

TimeThieves_800x500.jpg  


Vanlige tidstyver i restauranter, og hvordan eliminere dem

Det finnes noen vanlige tidstyver som kundene våre opplever i den daglige driften, som enkelt kunne vært unngått. Kanskje du også gjenkjenner en eller flere av disse når du vurderer din egen restaurant.