Bærekraft

Bærekraft

Minimer miljøpåvirkningen, maksimer forretningsresultatene

I dagens samfunn ønsker folk flest å leve så sunt og miljøvennlig som mulig, både hjemme og utenfor hjemmet. Tork er en del av det globale hygieneselskapet Essity, som er et av verdens mest bærekraftige selskaper. Vi har integrert bærekraft som en av kjerneverdiene i forretningsstrategien vår, og fokuserer på de områdene hvor vi kan ha mest påvirkning. Vi har høye ambisjoner om å bidra til å øke trivsel, fremme bærekraftig forbruk og skape et sirkulært samfunn. 

Vi tenker langsiktig mot en bærekraftig fremtid

Oppdag hvordan våre innovative og bærekraftige hygieneløsninger bidrar til å nå FNs bærekraftsmål.

Mer fra mindre

I Tork er vi dedikert til å utvikle produkter og løsninger som hjelper kundene våre med å minimere avfall og gjøre mer fra mindre. For oss betyr dette å endre hvordan vi designer og produserer produkter over hele verdikjeden. 

Velvære

Hygiene, helse og velvære er nært forbundet. Ved å investere i forbedret hygiene i bedriften, viser du omtanke, at dere er oppmerksomme på fordelene med friskere ansatte med mindre fravær og mer fornøyde kunder og besøkende. I Tork har vi en ambisjon om å heve hygienestandardene for alle og forbedre trivselen på arbeidsplassen. Vi vet at velvære er avgjørende for en fungerende organisasjon.

Visste du dette?

90 % av Tork-emballasjen er laget av fornybare ressurser som resirkulerbar papp og papir.

Sirkularitet

I Tork betyr sirkularitet å revurdere måten vi driver forretninger og virksomheten. Det handler om hvordan vi kan bruke ressursene mer effektivt og redusere avfall. Målet er å designe produkter og tjenester som passer inn i et sirkulært samfunn. Dette gjør vi ved å samarbeide med likesinnede selskaper, og slik kan vi slutte sirkelen innen profesjonell hygiene.


Vi tar ledelsen for å forvandle profesjonell hygiene fra en lineær til en sirkulær tilnærming. Dette krever nye forretningsmodeller som tar for seg ansvarlig bruk av ressurser gjennom et tankesett for «design, reduksjon, gjenbruk og resirkulering», hvor vi gjør avfall om til nye ressurser.

Bilde av en brosjyre om bærekraft
Les brosjyren vår

Bærekraftige hygieneløsninger for bedrifter

Referanser

Sammenlignet med Tork H2 Universal-refill 150299.
2-lags serviett i borddispenser sammenlignet med Fastfold (Tork-dispenser 271800 og Tork-refill 10933).
Anslaget er basert på en livsløpsvurdering gjennomført av en tredjepart i tråd med standardforhold i EU, hvor det ble tatt hensyn til unngåtte prosesser fra alternativ bruk av nyproduserte fibre og strøm. Den potensielle reduksjonen av CO2e i kg ble beregnet basert på resultatet av livsløpsvurderingen og den innsamlede vekten som ble rapportert til oss. Anslaget bør ikke brukes til å regne ut faktisk karbonavtrykk eller andre rapporteringsformål.