Tork Workflow

Tork Workflow

Prioriter effektivitet og nå målene dine

I industrielle områder mener ni av ti ansatte at kvalitetsverktøy som tørke- og rengjøringsprodukter, hjelper på produktiviteten og hvor fornøyde* de er på jobb. For organisasjoner som bruker en eller annen form for tørkepapir, kan likevel upraktisk oppbevaring og plassering langt unna bruksområdet sette kjepper i hjulene for driftseffektiviteten på grunn av bortkastet tidsbruk, inventar og overforbruk.

 

La oss vise deg hvorfor et bytte til Tork kan hjelpe deg med å nå målene dine og etablere tryggere, mer effektive produksjonslokaler. Tork Workflow tar for seg fire hovedområder:


  • Produktivitet
  • Avfall
  • Ansatt- og kundetilfredshet
  • Helse, miljø og sikkerhet

Vi sørger for en effektiv arbeidsplass – i tråd med Lean produksjon og 5S.

 

Vit hvor du kan bli bedre: Produksjon

Tork Workflow er en gratistjeneste som gir deg muligheten til å gjennomgå vedlikeholdseffektiviteten og effektiviteten på arbeidsstasjoner med en av våre felteksperter. Denne 60-minutters økten som kan tas enten virtuelt eller på stedet, gir et dyptgående innblikk i driften i lokalene dine og tilbyr anbefalinger basert på 5S-prinsippene for hvordan du kan nå målene dine, forbedre effektiviteten på arbeidsplassen og kutte kostnader. Workflow-rapporten inkluderer også en gratis testperiode med de Tork-produktene som passer best til dine spesifikke behov.


  • Gratistjeneste
  • Kjøp er ikke påkrevd
  • Gratis prøve tilbys etter vår vurdering

Equipped to Improve

Det å inspisere maskiner og rapportere om potensielle problemer før de blir problemer, bør være en naturlig del av alle operatørers arbeidsdag. For at dette skal fungere, må utstyret holdes rent. 


Tork Performance-dispensere og tørkepapir og rengjøringskluter er basert på 5S-prinsipper, og plasserer verktøyene for å utføre rutinerengjøring akkurat der de trengs – på arbeidsstasjonene.

Referanser

*Tork Manufacturing Employee Well-Being Survey, oktober 2018.