Uni-of-Maryland_800x500.jpg  

Sikre et godt akademisk miljø til enhver tid

Ved å alltid ha håndtørk tilgjengelig for å sikre god håndhygiene, skaper du en positiv toalettromsopplevelse og viser skolens engasjement for studentenes og undervisningsstabens velvære. Tork PeakServe gir tilgjengelighet på håndtørk 24 timer i døgnet, og sikrer dermed god håndhygiene. Dette fører til mindre risiko for krysskontaminering og fravær. Se hvordan Tork PeakServe bidrar til det relativt komplekse vedlikeholdet på campusen til University of Maryland, som består av 96 akademiske bygninger og 13 sportsfasiliteter!


Tork PeakServe markerer et nytt kapittel innen driftsledelse

Med over 557 500 kvadratmeter å rengjøre, fordelt på 96 akademiske bygninger og 13 sportsfasiliteter, har rengjøringsteamet ved University of Maryland, College Park, ingen liten oppgave å utføre daglig. Universitetet som ble grunnlagt i 1856, har vokst i årenes løp og har nå 41 000 studenter og nærmere 5000 fakultetsmedlemmer. Fasilitetene må være i tipp topp stand for å imøtekomme kravene til en stadig voksende campus. Maryland Terrapins holder til her i 13 sportsfasiliteter, og de arrangerer sportsarrangementer og håndterer sportsbehovene på campus. Med så mange bygninger og behov, var rengjøringsteamet på University of Maryland ute etter et system som kunne forbedre effektiviteten samtidig som det var en løsning som fungerte på alt fra akademiske bygninger til et fotballstadion. Med hjelp av Tork PeakServe® har de kunnet forbedre renheten på toalettrommene og redusere tiden rengjøringspersonalet må bruke på å etterse dem.


Mindre ettersyn, færre problemer

Under en hjemmekamp med fotballaget til Terrapins kommer det opptil 54 000 besøkende til universitetet. Dette setter et svært høyt press på toalettrommene. Thomas Saunders, Athletics Facilities Manager, forteller at før de fikk Tork PeakServe støtte rengjøringsteamet på flere problemer for å sikre at toalettromsopplevelsen var positiv for gjestene. «Før kamp måtte vi bestemme hvilken dispenser vi enten måtte risikere ville gå tom under kampen, eller erstatte en halvbrukt rull med en ny, noe som førte til ekstra avfall og kostnader. Når dispenserne gikk tom under kampen ble gjestene frustrert siden det førte til kødannelse, og tiden det tok gjennom toalettrommet økte», sier Saunders. 


Tork PeakServe hjalp teamet med å redusere samlet avfall uten å gå på kompromiss med gjesteopplevelsen. Isteden forbedret de gjesteopplevelsen siden personalet kunne fylle opp hver dispenser før kamp uten å måtte kaste det som allerede var i dispenseren, og dermed få færre tomme dispensere under kampen. «Det at vi kan fylle på dispenseren når som helst har vært en vinner for teamet mitt og meg. Det reduserer bekymringene rundt det å gå tom under en kamp», sier Saunders.


Vinn-vinn for personalet

«En av de største utfordringene med å gjøre store endringer på toalettrommet, er å få støtte fra rengjøringspersonalet som jobber med produktet daglig», sier Saunders. Med over 165 renholdere i personalstaben, var det helt essensielt å håndtere denne endringen på en god måte, og finne et system som fungerte for hele teamet. Bob Pils, Assistant Director for Building Services, rapporterer at Tork PeakServe har fått overveldende støtte fra rengjøringspersonalet fordi det er brukervennlig. «Vi har ikke hatt noe motstand fra rengjøringspersonalet når det kommer til å jobbe med Tork PeakServe. Teamet har sett at de enklere kan bære med seg flere refill-pakker rundt på området med bærepakken, og de bøyer seg mindre for å ta opp papiravfall fra gulvet siden PeakServe kommer i hele ark», sa Pils. Med færre løse elementer og ting som kan gå galt, har teamene i tillegg rapportert at de ser tidsbesparinger som lar dem fokusere på andre oppgaver.


«Målet vårt er å sikre at hver student, fakultetsmedlem og gjest har den beste opplevelsen de kan ha på campus, og toalettrommene er en del av den opplevelsen. Tork PeakServe har hjulpet oss med å forbedre den opplevelsen, samtidig som vi nå bekymrer oss mindre for å gå tom, for renheten på toalettrommene og de mange andre problemene vi opplevde med håndtørkdispenserne», sier Pils. «Det er et positivt steg i riktig retning for rengjøringspersonalet vårt.»