Hop-op-riitta-hynninen_800x500.jpg


Klar for høyt trykk til enhver tid

Skitne og overfylte toalettrom er det største problemet gjestene opplever på steder med stor pågang. Tork PeakServe® Håndtørk Dispenser er utformet for selv de travleste toalettrom, og gir en smidig brukeropplevelse. Dette gir dine besøkende mer tid til å oppleve stedet fullt ut, samtidig som det reduserer frustrasjonen til rengjøringspersonalet. Les om hvordan Tork PeakServe får håndtørkene til å vare – selv med opptil tusen besøkende om dagen – på den livlige innendørs aktivitetsparken HopLop.


Tork PeakServe håndtørkdispensere i bruk i de livlige innendørs aktivitetsparkene HopLop


Hele 1,6 millioner gjester besøker eventyrparkene HopLop i Finland årlig, og hver dag besøker rundt 200 gjester hver av parkenes 22 lokasjoner. På dager med stor pågang, som for eksempel i helgene, kan tusen gjester besøke én enkelt park i løpet av en dag.

 

Mellom 2017 og 2018 ble alle HopLop-parkene renovert. Tork PeakServe® håndtørkdispensere – som er spesifikt utformet for steder med et høyt antall besøkende – ble installert ved hver lokalitet under renoveringen. «Bortsett fra en morsom dag med lek, forventer gjestene på HopLop at parken skal være ryddig og komfortabel. Toalettrommene må være rene og velutstyrte med stellebord, såpe og håndtørk», forklarer Riitta Hynninen, HopLops Chief Operating Officer.

 

Rengjørernes sparte tid med Tork PeakServe® på Raisio HopLop park

 

I 2018 åpnet HopLop sin største park så langt i Finland. Den ligger i Raisio, og byr på 4200 kvadratmeter med jungeltema. Her finner de besøkende spennende og morsomme eventyrbaner, sklier, trampoliner og en stor labyrint. Parken har hatt mange besøkende siden åpningen, spesielt i helgene, da det kommer gjester fra morgen til stengetid. «Med Tork PeakServe® trenger vi ikke å bekymre oss for å gå tom for håndtørk. Når vi fyller dispenserne om morgenen vet vi at de varer hele dagen, selv på de travleste dagene», sier Kaisa Niemi, Park Manager på Raisio HopLop.

 

«Tork PeakServe®-dispenserne som vi bruker går ikke plutselig tom for papir, og i tillegg ser de elegante ut. Renholderne våre synes også at dispenserne er enkle å fylle på.» Tork PeakServe® håndtørkdispenser er utformet for HopLop-boy-drying-hands_square.jpg travle toalettrom, der en smidig kundeopplevelse er forventet. Dispensen har plass til mer enn 2000 håndtørk, og påfyllingen går raskt med komprimerte refillpakker. Siden dispenseren kun gir ett håndtørk av gangen, varer håndtørkene lenger, samtidig som du slipper papiravfall på gulvet. Tork PeakServe® sørger for at personalet kan fokusere på rengjøringen, fremfor påfylling av håndtørkdispenserne. Niemi har lagt merke til at Tork PeakServe® forkorter tiden som trengs til å rengjøre toalettrommene. «Uten Tork PeakServe® måtte vi fylle på de vanlige håndtørkdispenserne flere ganger på travle dager, da personalet allerede hadde mye å gjøre. Toalettrommets servicestandard har et godt nivå nå, siden vi ikke går tom for håndtørk.»

«Med Tork PeakServe trenger du ikke å bekymre deg for å gå tom for håndtørk. Det er nok å fylle på dispenseren om morgenen for å sikre at håndtørkene varer hele dagen, selv på de travleste dagene.»
Kaisa Niemi, parkbestyrer, Raisio HopLop