Gekås-Ullared_800x500.jpg


Økt salg med bedre toalettromsopplevelser

Et bedre toalettrom fører til økt salg. Tork PeakServe lar deg skape den beste opplevelsen for kundene. Dette forbedrer tilfredsheten og forbruket, og reduserer samtidig stress og frustrasjon for rengjøringspersonalet. Se hvordan Tork PeakServe® hjelper teamet på Gekås Ullared med å opprettholde en høy standard på toalettrommene for 5000 handleglade – hver dag.


Kunsten å fylle på håndtørk for fem millioner besøkende

Hvert land har sine topp turistattraksjoner. Frankrike har Louvre. Italia har Peterskirken. Sverige har et varehus i Halland-skogene. Med nesten fem millioner besøkende årlig, var Gekås i Ullared det selvsagte valget for en pilotstudie med det nye og innovative håndtørksystemet Tork PeakServe®.

 

Butikken som startet i første etasje i en villa i 1967 er i dag et varehus på størrelse med fem fotballbaner. I 2016 kom 4,8 millioner mennesker hit på jakt etter røverkjøp. Gjennomsnittskunden bruker 4 timer og 43 minutter i varehuset, og i dette tidsintervallet besøker de fleste ett av de 115 toalettene flere ganger. 

 

«Vi har for tiden 35–40 personer som rengjør på Gekås, og allikevel kan det være veldig stressende», sier Ulrika Kerttu, location manager hos Sodexo, selskapet som håndterer all rengjøringen på Gekås. «Hvert toalett i varehuset rengjøres minst tre ganger per dag, og mange av dem oftere. Det er nesten umulig å opprettholde påfyllingen av håndtørk, siden det er så mange kunder at rengjørerne må vente i kø for å komme inn og rengjøre. Vi må ikke gå tom for papirhåndtørk, og det skaper mye stress for personalet.»


Test av Tork PeakServe

I desember 2016 ble syv Tork Xpress® Multifold Håndtørk-dispensere erstattet med de nye dispenserne fra Tork PeakServe® Continous® håndtørksystem.


«Vi valgte å plassere dem på toalettrommene i restaurantområdet», sier Ulrika Kerttu. «Her er det alltid stor pågang, og ved å plassere dem her kan vi utføre testen med den absolutt høyeste belastningen.» 


Etter nesten et halvt års testing, får det nye systemet toppkarakter. «Systemet er fantastisk! Det er akkurat det vi trengte.» 


Tork PeakServe er et helt nytt system for papirhåndtørk som består av en ny type håndtørk, og som kombinerer ekstra høy kapasitet med unik og rask, uforstyrret utmating. De nye håndtørkene er komprimerte, slik at den nye dispenseren har plass til opptil 250 prosent flere håndtørk sammenlignet med gjeldende system for håndtørk.


«Det utgjør en stor forskjell. Vi trenger helt klart ikke å fylle på så ofte. Det at håndtørkene er komprimert betyr ikke bare at hver dispenser har plass til mer enn 100 håndtørk – de tar også betraktelig mindre plass på lageret og på trallene til rengjørerne», sier Ulrika Kerttu.


Rask påfylling

Tork PeakServe halverer tiden brukt til påfylling, og dispenserne kan fylles opp når som helst. Buntene settes inn nedenfra, mens håndtørkene utmates fra toppen. Dette gir en smidig funksjon som krever minimale anstrengelser for å dra ut papiret.

 

Viktig for kundetilfredshet 

En nylig undersøkelse* viste at skitne og overfylte toalettrom er det største problemet gjestene opplever på steder med stor pågang. Totalt 71 % hadde hatt en negativ opplevelse av toalettromsfasilitetene på steder med mange besøkende. Dette er noe som kan påvirke virksomheten, siden to av fem som hadde en dårlig opplevelse forteller vennene sine om det. Tilpasset for mange besøkende Håkan Pettersson, salgsrepresentant for Ahnviks, som for tiden leverer hygienemateriell til Gekås, ser frem til lanseringen av Tork PeakServe. «Tork PeakServe tilbyr noe som ikke eksisterte tidligere, og vi ser et stort potensiale. Nå som vi har sett fordelene i virkeligheten, er det tydelig at systemet matcher behovene på steder med stor pågang. Vi ser frem til å legge til systemet i vårt produktutvalg.»
 
* Basert på en IPSOS spørreundersøkelse med 3000 personer i USA, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Polen og Sverige, som har besøkt steder med stor pågang i de siste 9 månedene.
«Dette systemet kom ikke en dag for tidlig. Vi ønsker Tork PeakServe overalt i kjøpesenteret. Det gjør jobben vår enklere. Det er ikke sikkert alle tenker så mye på håndtørk, men for oss er det viktig.»
Ulrika Kerttu, Stedsleder, Sodexo