Vi klargjør systemene våre for å betjene generasjoner av brukere

Vi vet at du trenger fullstendig pålitelige systemer slik at du kan fokusere på driften av virksomheten. Det er derfor hvert system vi utvikler går gjennom strenge laboratorie- og felttester samt kvalitetskontroller før vi introduserer dem for deg.

Det er ikke uvanlig å se Tork-dispensere som er svært gamle. Du kan komme over Tork-dispensere som har vært på veggen siden 1980-tallet. Dette betyr at de har betjent millioner av gjester med såpe, håndtørk og toalettpapir. Fordi de bare fortsetter å fungere.
 
TOL_wolfs_714x294.jpg
 
 Tork-dispensere fra 1980-tallet

Mange tester, millioner av ganger

I de avanserte laboratoriene våre testes hele systemet av dispensere og refiller på utmatingsfunksjoner samt mekanisk og kjemisk holdbarhet, for å innfri våre ambisiøse standarder. Vi bruker industrielle roboter for å sikre mekanisk holdbarhet, og tester millioner av utmatingssykluser. Vi utfører tester på fall, riping, pakking, oppbevaring i lave og høye temperaturer, kjemisk holdbarhet og mer, for å sikre at du alltid kan stole på at produktene våre gjør den jobben de skal.

«Vi anstrenger oss for å sikre at produktene våre innfrir en standard som gjør oss til den globale lederen innen profesjonell hygiene. Prøv systemene våre – du kommer til å merke forskjellen.» 

- Agneta Rydenstam, global leder for laboratorietjenester, Tork


TOL_wolfs2_714x294.jpg

Utformet og testet for all slags bruk

Hos Tork lager vi produkter som er klare for den virkelige verden. Bare fordi et dispensersystem opprinnelig ble designet for et kontormiljø, betyr det ikke at det ikke kan brukes på en pub eller en sportsarena under helt andre forhold. Felttester utsetter systemene våre for det forventede og det uventede, og sikrer at de kan håndtere begge deler. Resultatet er produkter som er så praktiske og pålitelige som mulig.
 
Derfor er det ingen tilfeldighet at du noen ganger finner gamle Tork-systemer fortsatt i bruk. De som jobber med produkttesting er der ute hver dag, i laben, i felten, selv i skogen, for å sikre at produktene våre holder en eksepsjonell kvalitet. Slik at du kan betro oss med hygienen, og du selv kan fokusere på det som betyr mest – å ta vare på virksomheten.

Skriv ut Last ned