Sikre grundig hygiene med Tork opplæring og undervisning

Sikre grundig hygiene med Tork opplæring og undervisning

Lær hvordan rengjøre pasientrom på den rette måten med interaktiv opplæring.

Tork interaktiv opplæring Rene sykehus

Torks interaktive opplæring «Rene sykehus» er opplæringen vår på nett utformet for å sørge for at opplæringsprosessen for rengjøring av pasientrom er engasjerende og effektiv. Øvelsene bidrar til å sikre at rengjøringspersonalet utfører oppgavene i henhold til anbefalingene, og tester ferdighetene sine. 


Om Tork interaktiv opplæring «Rene sykehus»:

Lær bort de rette trinnene for hvordan rengjøre et pasientrom. Du kan tilpasse din egen versjon i henhold til sykehusets retningslinjer eller nasjonale retningslinjer. Få tilgang til denne versjonen ved å velge Avanserte innstillinger i menyen i øvre høyre hjørne. Gi din versjon et navn. Bruk dra og slipp-funksjonen til å redigere opplæringstrinnene og oppgavene. Lagre opplæringen og del den med personalet. 


  • Inkluderer rengjøring ved utskrivelser og daglig rengjøring i et rom som er i bruk
  • Lær og test kunnskapen om berøringsflater
  • Gir tips, triks og rengjøringsstrategier
  • Tilgjengelig på mange språk
 
 
 

 

Tilgjengelig som standard og tilpasset med anbefalinger på mange språk. En stasjonær eller bærbar datamaskin gir deg den optimale brukeropplevelsen.


Ønsker du å vite mer om hvordan du kan lære personalet å bekjempe patogener, og hva de viktigste faktorene for vellykket overflaterengjøring er? I tillegg til å få tips om hvordan du kan lære opp personalet ved bruk av Tork interaktiv opplæring for sykehus? Last ned presentasjonen med opplæring for instruktøren. 

Test kunnskapen og last ned diplomet ditt