Opplæring i håndhygiene

Opplæring i håndhygiene

Riktig håndhygiene anses å være den viktigste metoden for å forebygge og kontrollere infeksjoner i helsetjenester. Basert på Verdens helseorganisasjons «5 momenter for håndhygiene», gjør opplæringsløsningen det mulig for dine ansatte å trene og forbedre hvert av disse kritiske øyeblikkene – i en virtuell virkelighet.
Forbedre håndhygienen din i en virtuell virkelighet

Forbedre håndhygienen din i en virtuell virkelighet

Tork VR Clean Hands-opplæring og utdanning er et morsomt og interaktivt spill, spesielt designet for å gjøre opplæring i håndhygiene mer engasjerende og inspirerende enn noen gang. Ta på deg rollen som en sykepleier eller lege, sett på VR-hodesettet og gjør deg klar til å starte et nytt skift i en virtuell avdeling. I en rekke virkelige situasjoner får du øve på hver av Verdens helseorganisasjons «5 momenter for håndhygiene» – med egne hender. Overholdt du ikke Verdens helseorganisasjons retningslinjer første gang? Prøv på nytt, og du vil snart ha gode standarder for håndhygiene, både i den virtuelle og den virkelige verden.

VR-glasses_800x200.jpg  


Last ned appen 

Alt du trenger for å komme i gang er en VR-kompatibel smarttelefon, et VR-hodesett med fjernkontroll eller tilsvarende for å styre spillet, og Tork VR-opplæringsapp. Appen er tilgjengelig i AppStore og Google Play. 
For iPhone/IOS anbefaler vi: Merge VR-hodesett (ingen fjernkontroll nødvendig, du klikker på hodesettet for å styre spillet)  https://www.amazon.com/Merge-Goggles-Augmented-Adjustable-Comfortable/dp/B015CD6NVE
For Android-telefoner: Det finnes en rekke VR-hodesett å velge mellom, avhengig av hva slags telefon du har. Alt fra pappversjoner til dyrere hodesett fungerer fint. Viktig: Husk at du trenger en Bluetooth-fjernkontroll for å styre spillet. 
 
 
Hvordan laste ned:
 
 • Vær sikker på at du har VR-briller som fungerer med smarttelefonen din
 • Last ned appen til telefonen din via AppStore eller GooglePlay
 • Koble fjernkontrollen til telefonen via Bluetooth
 • Start appen og plasser smarttelefonen i VR-brillene
 • Juster og kalibrer
 • Tre inn i vår virtuelle verden, og velg om du ønsker å spille sykepleier eller lege
Virtuell virkelighet for dypere læring

Virtuell virkelighet for dypere læring

Virtuell virkelighet gjør ikke bare opplæringen morsom og engasjerende, den er også svært effektiv for å endre atferd. Ifølge forskningen husker vi bare 10 % av det vi leser, 20 % av det vi hører og 30 % av det vi ser. Men når vi gjør eller simulerer en handling, husker vi så mye som 90 %.
Opplæring basert på siste forskning

Opplæring basert på siste forskning

Tork VR-opplæring er basert på Verdens helseorganisasjons retningslinjer for håndhygiene i helsevesenet. For å gjøre det til et effektivt verktøy for atferdsendring og forbedring av samsvaret av håndhygiene, har vi utviklet spillet i samarbeid med universitetssykehus, atferdsforskere og andre eksperter.

vr-training-icon-800x500.jpg

Visste du dette?

 • 1 av 4 helsepersonell er usikre på om deres håndhygiene følger retningslinjene.
 • 8 av 10 ønsker å få bedre opplæring i håndhygiene.
 • Nåværende opplæring anses å være teoretisk, kjedelig og passiv.
 • 1 av 2 vil ha opplæring i håndhygiene som er basert på fakta og siste forskning.
 • Nesten 1 av 5 sier det er veldig viktig at opplæringen deres er interaktiv, morsom og engasjerende.
 •