Sørg for tryggere takeaway og levering

Sørg for tryggere takeaway og levering

Din trinn-for-trinn-veileder til hygiene utenfor restauranten

Bespisning utenfor restauranten er en stadig viktigere del av serveringsbransjen – en trend som har økt i forbindelse med pandemien i 2020. Forbrukerne bruker nå mer penger på mat og drikke via takeaway, levering og drive thru. Nå som gjestenes forventninger til hygienestandarden er høyere enn noensinne, er det svært viktig for bedriftsledere å garantere en hygienisk opplevelse og kommunisere tiltakene til gjestene på en tydelig måte.


Les videre for å lære om vår firestegs-prosess for å sikre hygienen utenfor restauranten.

Sikre hygienen blant de ansatte og på kjøkkenet

Sett opp plakater for å minne personalet om hvordan og når de skal vaske hendene

Sikre takeawayposen

Skreddersy hygieneprodukter som servietter, desinfiserende våtservietter og manipulasjonssikre poseforseglinger

Sikre henteområdet

Bruk skilt til å veilede gjester og leveringspersonale

Sikre leveringen

Utstyr leveringspersonalet med hånddesinfeksjon og våtservietter for god hygiene på farten

Nyttige verktøy for å sikre hygiene

verktøy