To kvinner snakker og foran dem er et nettbrett

Sørg for samme rengjøringskvalitet til enhver tid

Høy og konsekvent rengjøringskvalitet er essensielt innen bygningstjenester. Vi har skrevet to artikler for å dele det vi har lært og anbefalingene våre. I den første viser vi hvorfor det er så viktig å tilby konsekvent kvalitet på rengjøringen, og i den andre deler vi kunnskap om hvordan du kan lykkes i å tilby høy kvalitet til enhver tid.

 

Nye forventninger
Pandemien har skapt nye forventninger om å tilby ekstra og mer hyppig rengjøring. Å imøtekomme nye rengjøringsforskrifter, protokoller og prosedyrer krever ekstra opplæring, og kan føre til personalmangel når du forventes å utføre mer arbeid med samme, eller til og med mindre, rengjøringsressurser. I tillegg er det nye forventninger om å bevise rengjøring og hygiene, som krever mer administrasjon og rapportering for å opprettholde den nye standarden.
 
Kundefrafall
Rengjøring er en av tjenestene det er mest vanlig å sette bort i segmenter som utdanning, hoteller, sykehus, boligbygg, handel og kommersielle virksomheter. Statistikk viser imidlertid at et gjennomsnittlig rengjøringsbyrå mister opptil 55 % av den totale kundebasen hvert år på grunn av dårlig rengjøring.* Og at nye kunder typisk tiltrekkes av konkurransedyktige priser og et høyt servicenivå. Det er derfor det er essensielt å sikre en høy og konsekvent rengjøringskvalitet for å unngå kundefrafall. Spesielt nå som hygiene er viktigere enn noensinne. 
 
Forbedret kvalitet og effektivitet
Å opprettholde eller forbedre rengjøringskvaliteten og hygienen er en stor utfordring, spesielt når du også ønsker å forbedre driftseffektiviteten. Før var det slik at hvis du fokuserte på å forbedre kvaliteten og kundetilfredsheten, gikk effektiviteten ned eller vice versa. Hvis du prøvde for hardt å effektivisere timer og ressurser, gikk det på akkord med kvaliteten. I dag kan teknologi og nyvinninger hjelpe deg med å gjøre begge deler – forbedre kvaliteten og kundetilfredsheten i tillegg til å øke effektiviteten. 
 
Øk motivasjonen til de ansatte
Med datastyrt rengjøring vil du oppdage en ny og smartere måte å jobbe på, som sparer tid og forbedrer effektiviteten. Informasjon om rengjørings- og refillbehov i sanntid hjelper deg og personalet med å optimere ressursene og være mer proaktive istedenfor å jobbe etter en fast rutine. Når rengjørerne vet når og hvor de skal rengjøre, kan de eliminere unødvendige rengjøringsrunder og dispensersjekker, slik at de kan tilbringe mer tid på å rengjøre der det trengs mest, som for eksempel berøringspunkter. Denne nye måten å jobbe på gir deg og rengjørerne bedre oversikt og kontroll, og dette fører til økt motivasjon og redusert stress og fysiske anstrengelser. Resultatet av datastyrt rengjøring er en revolusjonerende forsterkning for effektivitet, kvalitet og engasjement blant personalet. 

 
Ønsker du å lære hvordan sørge for konsistent kvalitet i rengjøringstjenester? 

Forretningsverdien av Tork Vision Renhold:

«Datastyrt rengjøring endrer hele bransjen. For det første forbedres effektiviteten. For det andre forbedres motivasjonen blant personalet. For det tredje skapes en ny, høyere standard for rengjøring for kundene våre. Med informasjon i sanntid kommer vi til å forbedre ytelsen i hele markedet.»
Jean Dussaix, Senior Global Category Buyer hos Sodexo

tork_easycube_tablet_passengerterminals_800x500.jpg  


Det er på tide å oppgradere til datastyrt rengjøring

I nærmest hver eneste bransje er det nyvinninger og ny teknologi som driver endringer og optimerer bruken av renholdsressursene. Rengjøringsbransjen er intet unntak: Når det kommer til komplekse, store anlegg med mange enheter å rengjøre og varierende besøkstall, bidrar datastyrt renhold til å forbedre rengjøringskvaliteten, driftseffektiviteten og hygienen, samtidig som det også gir et mer meningsfylt og mindre stressende arbeidsmiljø for rengjøringspersonalet.
  
Det er på tide å gå digitalt
Et skift fra statiske renholdsplaner til datastyrt og behovsbasert rengjøring vil ta deg og teamet til et helt nytt nivå av kvalitet, effektivitet og hygiene. Med tilkoblede enheter og programvare som holder oversikten over besøkstall og refillnivåer, får du informasjon om faktiske rengjøringsbehov. Dette gjør at du og personalet kan være i forkant av klager, og gjøre akkurat det som trengs, når og der det trengs. 
 
Tallene er beviset
Ifølge data hentet inn fra eksisterende Tork-kunder, har den digitale løsningen hjulpet dem med å sikre at dispenserne er fylt opp 99 % av tiden** og de har spart opptil 20 % på rengjøringstimer*****. Personalet vil være mer motivert, mindre stresset og få mer gjort på mindre tid, samtidig som de føler at arbeidet er mer meningsfylt fordi de vet at hver oppgave teller. Det er derfor så mange fremtidsrettede bedrifter har valgt å oppgradere til Tork Vision Renhold – verdens ledende driftsledelsesprogramvare for datastyrt renhold. For å sikre den nye hygienestandarden – gi rengjøringsteamene Tork Vision Renhold og informasjon i sanntid, slik at de får en ny og smartere måte å jobbe på som forbedrer rengjøringsprosedyrene og sparer tid.

Bestill en rask demonstrasjon av Tork Vision Renhold

Datastyrt rengjøring bidrar til å forbedre rengjøringsdriften på tre viktige måter:

Anbefalte produkter

Referanser

* Analyse av rengjøringsindustrien 2017 – kostnader og trender.
** Målt over nesten 13 000 tilkoblede dispensere mellom juni og desember 2019, basert på tid per måned der en dispenser har tom-status mot totaltid per måned.
*** Basert på kundetilbakemeldinger for dispensersjekker over 6 måneder før vs. etter installering av Tork Vision Rengjøring (mellom juni og desember 2019). Målt over 16 steder koblet til Tork Vision Rengjøring, der hver dispensersjekk tar omtrent 20 sekunder.
**** Måling av gjestetilfredshet i to Tork Vision Rengjøring-toalettrom og to tradisjonelt vedlikeholdte og utstyrte toalettrom på ISSA/Interclean-messen i mai 2016.
***** Basert på dokumenterte resultater oppnådd fra tre Tork Vision Rengjøring-kunder, målt før og etter implementeringen av Tork Vision Rengjøring.

Merk: Tork Vision Rengjøring var tidligere kjent som Tork EasyCube®.