Tabletop_N4_original.jpg

Selvbetjening

Å holde god flyt under selvbetjening, mens du samtidig gir kundene det utvalget de ønsker seg, kan være en hygienisk utfordring. Det er viktig at påfylling, avfallshåndtering og lagring er så sømløst som mulig. Vårt utvalg av smarte serveringsprodukter, inkludert Tork Xpressnap dispensersystem for servietter, er utformet for å øke effektiviteten slik at personalet kan bruke mer tid på å holde kundene fornøyde, selv på tidspunkter med høy trafikk.

Servietter


Anbefalte produkter

Reduser serviettforbruket med minst 25 %* med vårt Tork Xpressnap® serviettdispenser-system. Utmating av én av gangen reduserer serviettforbruk og forbedrer hygiene. Den kan også spare deg for lagringsplass og reduserer hvor ofte du trenger å fylle på. Tilgjengelig i en rekke stiler og farger, og du kan gjøre disse dispenserne og serviettene personlige for å fremme merkevaren din. 
Når en mindre serviett er nok, har vår Tork Xpressnap® serviettdispenser for snacks de samme fordelene som Tork Xpressnap®-systemet, men er 60 % av størrelsen. Den er ideell for små bord og snacks.
*Sammenlignet med tradisjonelle serviettdispensere. 

Tork Xpressnap® Serviettdispenser – Valnøtt

Tork Xpressnap® Servi...

Artikkel : 273002

Tork Xpressnap® Ekstra Myk Løvblad Dekor Hvit Dispenserserviett

Tork Xpressnap® Ekstr...

Artikkel : 13670

Overflaterengjøring og desinfisering


Anbefalte produkter

For rask og effektiv rengjøring og desinfisering av overflater, kan utvalget vårt av Tork tørkepapir, Tork rengjøringskluter og Tork dispensere hjelpe deg med å spare tid og anstrengelser. Hygieneoppgavene går raskt med riktig tørkepapir og rengjøringskluter. Utvalget av kluter inkluderer også fargekodede kluter for å bedre unngå krysskontaminering.