Tork Xpressnap®

Tork Xpressnap er det ideelle serviettsystemet for bedrifter i serveringsbransjen som søker driftseffektivitet. Med en utmatingsfunksjon som avgir kun én serviett av gangen, reduserer dette systemet serviettforbruket med minst 25 %, garantert*

Xpressnap en serviett. Hver gang™

Tork Xpressnap er utformet for å innfri behovene til forskjellige serveringssteder, og tilbyr forbedret driftseffektivitet, bekvemmelighet og avfallsreduksjon. Dette sparer deg tid, penger og anstrengelser, slik at du kan fokusere på det du gjør best – samhandling med kundene.

  • Forbedre serviceeffektiviteten

    Kostnader til arbeidskraft øker stadig. Med det bredeste utvalget av prisvinnende serviettdispensermodeller som er utformet for å enkelt fylles på nytt, gjør Tork Xpressnap det enkelt for deg å innfri kravene til serveringsstedet, mens du samtidig kontrollerer serviettforbruket og reduserer oppgavene til de ansatte.

  • Frem budskapet ditt

    Å fange gjestenes oppmerksomhet kan være utfordrende. Med Tork Xpressnap serviettrefiller og dispensere kan du fremme budskapet ditt og oppnå resultater! Visste du at 75 % av restaurantgjester legger merke til tilpasset trykk på en serviett, og 71 % kan huske deler av beskjeden? Og at 33 % av serviettbrukere legger merke til AD-a-Glance reklamebudskap på en dispenser, og 10 % benytter seg av tilbudet? 

  • Styrk miljøengasjementet ditt

    Gjestenes forventninger er i stadig endring. Nå søker de gode, bærekraftige produkter som støtter opp om livsstilen de streber etter. Tork Xpressnap kan hjelpe deg med å innfri disse forventningene uten å gå på bekostning av inntjeningen! Velg blant vårt utvalg av 100 % resirkulerte eller FSC-sertifiserte refiller av jomfrufiber.

Få Tork Xpressnap fra din distributør

Fortell oss hvem som er din foretrukne distributør, og hvilket Xpressnap-produkt du er interessert i, så tar vi oss av resten.

Kom i gang nå

Kontakt oss

Skriv inn fornavn
Skriv inn etternavn
Skriv inn gyldig e-postadresse
Vennligst fyll inn bedrift
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer
Skriv meldingen din
500  
You must accept the terms & conditions

Takk, vi har mottatt meldingen din og vil snart ta kontakt med deg

Steng