Tork Xpressnap®

Tork Xpressnap er det ideelle serviettsystemet for bedrifter i serveringsbransjen som søker driftseffektivitet. Med en utmatingsfunksjon som avgir kun én serviett av gangen, reduserer dette systemet serviettforbruket med minst 25 %, garantert*

Hvorfor du burde fikse det som allerede fungerer

Ligger du søvnløs på grunn av uhygiensike bunker med servietter? Eller tiden brukt på å dele ut servietter? Vi trodde ikke det. Men det betyr ikke at ting ikke kan forbedres. Tork Xpressnap® er et effektivt, høykvalitets serviettdispensersystem som løfter kundeopplevelsen.

Xpressnap en serviett. Hver gang™

Tork Xpressnap er utformet for å innfri behovene til forskjellige serveringssteder, og tilbyr forbedret driftseffektivitet, bekvemmelighet og avfallsreduksjon. Dette sparer deg tid, penger og anstrengelser, slik at du kan fokusere på det du gjør best – samhandling med kundene.

  • Forbedre serviceeffektiviteten

    Kostnader til arbeidskraft øker stadig. Med det bredeste utvalget av prisvinnende serviettdispensermodeller som er utformet for å enkelt fylles på nytt, gjør Tork Xpressnap det enkelt for deg å innfri kravene til serveringsstedet, mens du samtidig kontrollerer serviettforbruket og reduserer oppgavene til de ansatte.

  • Frem budskapet ditt

    Å fange gjestenes oppmerksomhet kan være utfordrende. Med Tork Xpressnap serviettrefiller og dispensere kan du fremme budskapet ditt og oppnå resultater! Visste du at 75 % av restaurantgjester legger merke til tilpasset trykk på en serviett, og 71 % kan huske deler av beskjeden? Og at 33 % av serviettbrukere legger merke til AD-a-Glance reklamebudskap på en dispenser, og 10 % benytter seg av tilbudet? 

  • Styrk miljøengasjementet ditt

    Gjestenes forventninger er i stadig endring. Nå søker de gode, bærekraftige produkter som støtter opp om livsstilen de streber etter. Tork Xpressnap kan hjelpe deg med å innfri disse forventningene uten å gå på bekostning av inntjeningen! Velg blant vårt utvalg av 100 % resirkulerte eller FSC-sertifiserte refiller av jomfrufiber.

Få Tork Xpressnap fra din distributør

Fortell oss hvem som er din foretrukne distributør, og hvilket Xpressnap-produkt du er interessert i, så tar vi oss av resten.

Kom i gang nå

Kontakt oss

Skriv inn fornavn
Skriv inn etternavn
Skriv inn gyldig e-postadresse
Vennligst fyll inn bedrift
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer
Skriv meldingen din
500  
Please populate recaptcha
Dette skjemaet ber om din kontaktinfirmasjon slik at vi kan svare på din hevendelse via e-post. Se på våre brukervilkår og personvernpolicy for en detaljert beskrivelse av hvordan vi beskytter og håndterer din innsendte data.
Vennligst bekreft at du har lest informasjonen om personlig data og brukervilkår.

Takk, vi har mottatt meldingen din og vil snart ta kontakt med deg

Steng