Tork Performance

En ren arbeidsplass er en effektiv arbeidsplass. Tork Performance-dispensere bidrar til å øke produktiviteten, ved å gjøre det enklere å oppnå og opprettholde en høy standard på rengjøringen. 

Bedre motivasjon

Tork Performance dispenserløsninger gjør rengjøringen enklere, siden tørkepapir og rengjøringskluter alltid er lett tilgjengelige. Å holde det rent og ryddig skaper en rekke positive ringvirkninger. Renslighet og organisering inspirerer til stolthet på arbeidsplassen og en bedre motivasjon til å få ting gjort. 

  • Styrk miljøengasjementet ditt

    Performance design Tork-dispenseren for brettede tørkepapir og rengjøringskluter gir rask og pålitelig tilgang til tørkepapir og rengjøringskluter. At den er vegg-monterte sparer verdifull gulvplass og forhindrer snubleuhell, samtidig som den beskytter refillene mot skitt og kontaminering. Når Tork Performance-dispenseren plasseres strategisk, bidrar den til en mer effektiv arbeidsflyt, som i sin tur bidrar til å øke produktiviteten og redusere samlet brukskostnad.
    • Spar tid: Enkel å fylle på for kontinuerlig tilgjengelighet
    • Fleksible monteringsalternativer – sugekopper eller magneter er tilgjengelige – hvis du ikke ønsker å bore hull i veggen

  • Bruk opptil 35 % mindre tid på rengjøringen

Kontakt oss for å få vite mer

Finn ut hvordan utvalget vårt kan passe inn i ditt verkstedmiljø

Kontakt oss

Kontakt oss

Skriv inn fornavn
Skriv inn etternavn
Skriv inn gyldig e-postadresse
Vennligst fyll inn bedrift
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer
Skriv meldingen din
500  
You must accept the terms & conditions

Takk, vi har mottatt meldingen din og vil snart ta kontakt med deg

Steng