Vi introduserer serien LinStyle® luksuriøse servietter

Den ekstra absorberende LinStyle®-servietten er mykere og tykkere enn standard papirservietter, og bidrar til en førsteklasses matopplevelse til en brøkdel av totalkostnaden for linservietter. Oppnå det luksuriøse utseendet og følelsen av lintøy, mens du nyter effektiviteten av engangsservietter.

Noe for alle sansene

Det er mange elementer som bidrar til en gjests opplevelse i din restaurant. Selv før de tar den første matbiten, vil de mange detaljene i restaurantens miljø påvirke hvor appetittvekkende de synes måltidet er. Bruk dette til din fordel!

 • Et innslag av farge gjør mye

  LinStyle®-serviettene kommer i et bredt utvalg av klassiske og moderne farger, inkludert fire nye: Turkis, korall, sennep og antrasitt. Vi har gjort det enkelt å skape en borddekking som omfavner både tematikken og varemerket til din restaurant, enten du serverer avantgarde haute cuisine eller tidløse, tradisjonelle retter. Og for en virkelig skreddersydd opplevelse, ta en titt på alternativet med tilpasset trykk.

 • Ny brosjyre om matching av mat og servietter

  Når det kommer til mat, kan øynene være en mer innflytelsesrik dommer enn smaksløkene. Forskning viser at farger rundt en rett kan påvirke smaksoppfatningen betydelig. Vi syntes dette var interessant, så vi gikk sammen med Lina Lundgren, kokk og ekspert innen matstyling, for å lage en brosjyre om sammensetning av mat og servietter. Rull ned for å laste ned brosjyren og finne de perfekte fargesammensetningene for dine matretter. 

 • Få en gratis prøve!

  Rull ned for å bestille en gratis prøve

 • Hvordan gjør du en dessert søtere?

  Prøv å servere den med en serviett i korall istedenfor å tilføre mer sukker.

Hvilken LinStyle®-serviett passer dine behov?

Kontakt oss for å snakke om din virksomhet og bestille prøver.

Kontakt oss

Kontakt oss

Skriv inn fornavn
Skriv inn etternavn
Skriv inn gyldig e-postadresse
Vennligst fyll inn bedrift
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer
Skriv meldingen din
500  
Please populate recaptcha
Dette skjemaet ber om din kontaktinfirmasjon slik at vi kan svare på din hevendelse via e-post. Se på våre brukervilkår og personvernpolicy for en detaljert beskrivelse av hvordan vi beskytter og håndterer din innsendte data.
Vennligst bekreft at du har lest informasjonen om personlig data og brukervilkår.

Takk, vi har mottatt meldingen din og vil snart ta kontakt med deg

Steng