Tork Performance

En ren arbeidsplass er en effektiv arbeidsplass. Tork Performance-dispensere bidrar til å øke produktiviteten, ved å gjøre det enklere å oppnå og opprettholde en høy standard på rengjøringen. 

Bedre motivasjon

Tork Performance dispenserløsninger gjør rengjøringen enklere, siden tørkepapir og rengjøringskluter alltid er lett tilgjengelige. Å holde det rent og ryddig skaper en rekke positive ringvirkninger. Renslighet og organisering inspirerer til stolthet på arbeidsplassen og en bedre motivasjon til å få ting gjort. 

  • Styrk miljøengasjementet ditt

    Performance design Tork-dispenseren for brettede tørkepapir og rengjøringskluter gir rask og pålitelig tilgang til tørkepapir og rengjøringskluter. At den er vegg-monterte sparer verdifull gulvplass og forhindrer snubleuhell, samtidig som den beskytter refillene mot skitt og kontaminering. Når Tork Performance-dispenseren plasseres strategisk, bidrar den til en mer effektiv arbeidsflyt, som i sin tur bidrar til å øke produktiviteten og redusere samlet brukskostnad.
    • Spar tid: Enkel å fylle på for kontinuerlig tilgjengelighet
    • Fleksible monteringsalternativer – sugekopper eller magneter er tilgjengelige – hvis du ikke ønsker å bore hull i veggen

5S_700x500.jpg
  • Bruk opptil 35 % mindre tid på rengjøringen

Kontakt oss for å få vite mer

Finn ut hvordan utvalget vårt kan passe inn i ditt verkstedmiljø

Kontakt oss

Kontakt oss

Skriv inn fornavn
Skriv inn etternavn
Skriv inn gyldig e-postadresse
Vennligst fyll inn bedrift
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer
Skriv meldingen din
500  
Please populate recaptcha
Dette skjemaet ber om din kontaktinfirmasjon slik at vi kan svare på din hevendelse via e-post. Se på våre brukervilkår og personvernpolicy for en detaljert beskrivelse av hvordan vi beskytter og håndterer din innsendte data.
Vennligst bekreft at du har lest informasjonen om personlig data og brukervilkår.

Takk, vi har mottatt meldingen din og vil snart ta kontakt med deg

Steng