Xpress Yourself. Øk inntektene.

Markedsføring av virksomheten har alltid vært viktig, men siden 49 % av restaurantgjengere liker å bruke tid på sosialer medier for å lese om nye steder å spise, vet du at du trenger de rette verktøyene for å nå dem raskt og effektivt.

Lær hvordan Ken bruker Tork Xpressnap for å øke inntektene

Ved å være kreativ med personlige markedsføringsbudskap og profesjonelt design, støtter du virksomhetens mål for å øke trafikk, mersalg og gjentatt handel. Restauranteier Ken deler sin historie om hvordan han bruker Tork Xpressnap®, det eneste serviettdispensersystemet som reduserer serviettforbruket og gir deg et digitalt ‘gjør-det-selv’ markedsføringsverktøy, for å øke inntektene.

  • Vær sosial

    78 % av de som går på uformelle restauranter følger restaurantrelatert innhold på sosiale medier. Bruk vårt digitale verktøy for å opprette unike budskap, og publiser dem direkte på dine sosiale mediekanaler for å øke trafikken til din restaurant.

  • Vær personlig

    62 % av restaurantgjengere vil med større sannsynlighet komme tilbake til restauranten hvis de føler at de hadde en personliggjort opplevelse. Så bruk vårt digitale verktøy for å dele restaurantens historie, samfunnsengasjement eller spesialtilbud. Restaurantgjengere anser disse som lojalitetsbyggende.

  • Vis frem

    21 % av de som går på uformelle restauranter vil sannsynligvis bruke mer penger enn planlagt, hvis de blir presentert et fristende displaybudskap ved bordet, som for eksempel bilder av en ny forrett, drikke eller dessert. Frist dem med ditt skreddersydde markedsføringsbudskap – laget her på få minutter.

Få Tork Xpressnap fra din distributør

Fortell oss hvem som er din foretrukne distributør, og hvilket Xpressnap-produkt du er interessert i, så tar vi oss av resten.

Kom i gang nå

Kontakt oss

Skriv inn fornavn
Skriv inn etternavn
Skriv inn gyldig e-postadresse
Vennligst fyll inn bedrift
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer
Skriv meldingen din
500  
Please populate recaptcha
Dette skjemaet ber om din kontaktinfirmasjon slik at vi kan svare på din hevendelse via e-post. Se på våre brukervilkår og personvernpolicy for en detaljert beskrivelse av hvordan vi beskytter og håndterer din innsendte data.
Vennligst bekreft at du har lest informasjonen om personlig data og brukervilkår.

Takk, vi har mottatt meldingen din og vil snart ta kontakt med deg

Steng

Ansvarsfraskrivelse fra undersøkelse

*Undersøkelsen ble utført mellom 17. november og 13. desember 2017, blant et utvalg av 8289 europeere i alderen 18–60, som hadde spist på en restaurant minst én gang i løpet av den siste måneden. Det uavhengige firmaet United Minds utførte undersøkelsen ved bruk av webpaneler fra Cint.