Opplæring i håndhygiene

Riktig håndhygiene anses å være den viktigste metoden for å forebygge og kontrollere infeksjoner i helsetjenester. Basert på Verdens helseorganisasjons «5 momenter for håndhygiene», gjør opplæringsløsningen det mulig for dine ansatte å trene og forbedre hvert av disse kritiske øyeblikkene – i en virtuell virkelighet.

Forbedre håndhygienen din i en virtuell virkelighet

Forbedre håndhygienen din i en virtuell virkelighet
Tork VR Clean Hands-opplæring og utdanning er et morsomt og interaktivt spill, spesielt designet for å gjøre opplæring i håndhygiene mer engasjerende og inspirerende enn noen gang. Ta på deg rollen som en sykepleier eller lege, sett på VR-hodesettet og gjør deg klar til å starte et nytt skift i en virtuell avdeling. I en rekke virkelige situasjoner får du øve på hver av Verdens helseorganisasjons «5 momenter for håndhygiene» – med egne hender. Overholdt du ikke Verdens helseorganisasjons retningslinjer første gang? Prøv på nytt, og du vil snart ha gode standarder for håndhygiene, både i den virtuelle og den virkelige verden.

Last ned appen

Tork VR-opplæring
Alt du trenger for å komme i gang er en VR-kompatibel smarttelefon, et VR-hodesett med fjernkontroll eller tilsvarende for å styre spillet, og Tork VR-opplæringsapp. Appen er tilgjengelig i AppStore og Google Play. 
For iPhone/IOS anbefaler vi: Merge VR-hodesett (ingen fjernkontroll nødvendig, du klikker på hodesettet for å styre spillet) https://www.amazon.com/Merge-Goggles-Augmented-Adjustable-Comfortable/dp/B015CD6NVE
For Android-telefoner: Det finnes en rekke VR-hodesett å velge mellom, avhengig av hva slags telefon du har. Alt fra pappversjoner til dyrere hodesett fungerer fint. Viktig: Husk at du trenger en Bluetooth-fjernkontroll for å styre spillet. 
 
Hvordan laste ned
 
 1. Vær sikker på at du har VR-briller som fungerer med smarttelefonen din
 2. Last ned appen til telefonen din via AppStore eller GooglePlay
 3. Koble fjernkontrollen til telefonen via Bluetooth
 4. Start appen og plasser smarttelefonen i VR-brillene
 5. Juster og kalibrer
 6. Tre inn i vår virtuelle verden, og velg om du ønsker å spille sykepleier eller lege

Virtuell virkelighet for dypere læring

Virtuell virkelighet for dypere læring
Virtuell virkelighet gjør ikke bare opplæringen morsom og engasjerende, den er også svært effektiv for å endre atferd. Ifølge forskningen husker vi bare 10 % av det vi leser, 20 % av det vi hører og 30 % av det vi ser. Men når vi gjør eller simulerer en handling, husker vi så mye som 90 %.

Opplæring basert på siste forskning

Opplæring basert på siste forskning
Tork VR-opplæring er basert på Verdens helseorganisasjons retningslinjer for håndhygiene i helsevesenet. For å gjøre det til et effektivt verktøy for atferdsendring og forbedring av samsvaret av håndhygiene, har vi utviklet spillet i samarbeid med universitetssykehus, atferdsforskere og andre eksperter.

Visste du dette?

Visste du dette?
 • 1 av 4 helsepersonell er usikre på om deres håndhygiene følger retningslinjene.
 • 8 av 10 ønsker å få bedre opplæring i håndhygiene.
 • Nåværende opplæring anses å være teoretisk, kjedelig og passiv.
 • 1 av 2 vil ha opplæring i håndhygiene som er basert på fakta og siste forskning.
 • Nesten 1 av 5 sier det er veldig viktig at opplæringen deres er interaktiv, morsom og engasjerende.
 

Ta kontakt for mer informasjon eller en demo.

Kontakt

Kontakt oss

Skriv inn fornavn
Skriv inn etternavn
Skriv inn gyldig e-postadresse
Vennligst fyll inn bedrift
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer
Skriv meldingen din
500  
Please populate recaptcha
Dette skjemaet ber om din kontaktinfirmasjon slik at vi kan svare på din hevendelse via e-post. Se på våre brukervilkår og personvernpolicy for en detaljert beskrivelse av hvordan vi beskytter og håndterer din innsendte data.
Vennligst bekreft at du har lest informasjonen om personlig data og brukervilkår.

Takk, vi har mottatt meldingen din og vil komme i kontakt med deg om kort tid.

Steng