God hygiene lønner seg

Det er en ubestridelig forbindelse mellom hygiene og velværet til enkeltpersoner, virksomheter og lokalsamfunn. Store trender som urbanisering og digitalisering fortsetter å endre måten vi lever og samhandler på. I takt med at byer vokser, endrer livsstilen til innbyggerne seg også. Jobb og aktiviteter etter jobb går i ett, siden man ofte ikke drar hjem i mellomtiden. Dette endrer rollen til offentlige toaletter, fra å kun dekke essensielle behov til å bli mer personlige komfortsoner. Dette fører til høyere krav enn noensinne til design av toalettrom og utstyr og også til vedlikehold.

Les mer om Novel Coronavirus (2019-nCoV)

 • Hygiene er nøkkelen til velværet til enkeltpersoner, virksomheter og lokalsamfunn

  Men i mange tilfeller har ikke hygienen holdt tritt med nye livsstiler og behov. Faktisk mener fortsatt 7 av 10 at mangel på hygiene begrenser deres deltakelse i en mer urban livsstil. Det å forstå nye livsstiler og hygienebehov kan få stor betydning for sluttresultatet. Det kan være avgjørende for en god eller dårlig anmeldelse, nøkkelen til å holde de ansatte friske på jobb, eller representere en tapt mulighet til å øke salget på et kjøpesenter. Andre ganger, på sykehus eller i næringsmiddelindustrien, kan det handle om liv eller død.

 • Holistisk hygiene

  Tork-merkevaren har en holistisk tilnærming til hygiene. Som verdens ledende merkevare innen hygiene, bryr vi oss om helsen og hygienen til dine ansatte og faste kunder. Vi har kunnskapen, verktøyene og innovasjonene for å hjelpe deg med å forbedre hygienestandarden i offentlige og kommersielle lokaler over hele verden.

 • Velkommen til Tork Clean Care.

  Vi ønsker å gi deg de siste trendene og innsiktene innen hygiene, og tilby de beste digitale verktøyene og banebrytende innovasjoner du kan bruke for å forbedre hygienen på arbeidsplassen.

 • Ønsker du å heve hygienestandarden?

  Vi har tro på kombinasjonen av gode hygieneprodukter, kunnskap og støtteverktøy. Finn ut mer om hvordan du kan skape en hygienisk og ren arbeidsplass.

 • Produkter og tjenester

  Finn de anbefalte produktene og tjenestene for ditt interesseområde

 • Innsikt og kunnskap

  Vi har innsikt fra forskning og tett samarbeid med kunder som vi tror du vil finne interessant og nyttig for din virksomhet.

hand-hygiene-tork-original.jpg

Nyheter

hand-hygiene-tork-original.jpg

1. Beskytt deg selv mot luftveisinfeksjon. Les mer om COVID-19 her.

Ressurser til nedlasting, om generell hygiene

_A3D1958_Original.jpg
Den enkle handlingen med å vaske hendene er en av de viktigste måtene å stoppe spredningen av bakterier på. Å øke bevisstheten om hvorfor, når, hvordan og hvor vi rengjør hendene våre, er viktige eksempler på hvorfor håndhygiene er viktig for å skape en friskere verden. Klikk her for å se en informativ infografikk om viktigheten av håndvask, som du kan dele med kunder, ansatte, venner og familie. Ta testen for å se hvor rene hendene dine faktisk er!