Gjesteopplevelsen er i dine hender

Bedriften kan dra fordeler av at du forbedrer toalettrommet

Nye livsstiler skaper nye krav til toalettommet

Woman_sitting_rectangle.jpg
Økt urbanisering betyr at flere lever på farten. Arbeid og fritid følger hverandre sømløst, siden man gjerne ikke drar hjem i mellomtiden. Dette endrer viktigheten av gode toalettrom på offentlige steder, utover grunnleggende behov. 
 
Toalettrom er ikke lenger bare toalettrom. De har for eksempel blitt steder for å sminke seg, omkledningsrom før middag eller den selvsagte håndvaskeløsningen etter et måltid på farten.

Tork Hudpleieløsninger

Skincare_dispensers_rectangle.jpg
Gjesteopplevelsen er i dine hender, og vårt Tork Hudpleietutvalg hjelper deg med å få toalettrommene klare for å skape positive og varige inntrykk. Med vårt utvalg av formler og dispensere for alle toalettromsbehov kan vi veilede deg til å velge riktig håndhygieneløsning for ditt toalettrom. Les mer om vårt produktutvalg

Tork «Soap Truck»-eksperiment

For å utforske fremtiden av håndhygiene lanserte vi et ukonvensjonelt eksperiment på en populær matfestival i Rio. Med vår «Soap Truck», utstyrt med rent, rennende vann og kvalitetssåpe fra vårt Tork Hudpleieutvalg, ønsket vi å se om gjesteopplevelsen kunne forbedres med bedre tilgang til håndhygiene. Se resultatene!

Er din virksomhet klar for disse endringene?

En mer urban livsstil betyr at toalettrommet ditt må holde tritt. Nedenfor får du noen tips for å gi gjestene dine en god opplevelse:

 • Sett deg i gjestenes sted

  Er toalettrommet velutstyrt for alle mine behov, f.eks. for å fjerne sminke, pusse nesen osv.? Matcher det mine samlede forventninger til lokalene?

 • Fornøyd personale gir fornøyde gjester

  Sørg for at toalettrommet er enkelt å holde rent, og at dispenserne er enkle å fylle på og gir en god flyt på toalettrommet.

 • Ta hensyn til alle de fem sansene

  Gjør mest ut av de sanseinntrykkene som kan fremme gjestens opplevelse – lukten og følelsen av såpene eller håndtørkene kan være like viktig som hvordan de ser ut.

Woman_standing_rectangle.jpg
 • 43 % har unngått spisested på grunn av mangel på håndhygieneprodukter*
  * Undersøkelsen ble utført mellom 20. november og 4. desember 2017. Svar fra 15 530 personer ble samlet inn fra 15 markeder. Det uavhengige firmaet United Minds utførte undersøkelsen med hjelp av undersøkelsestilbyderen CINT.
 • 7 av 10 mener at manglende hygiene begrenser livene deres*

Gi gjestene dine en god håndhygiene-opplevelse

Women_square.jpg

Utformet for å imponere

 • Red Dot Design Award-vinnende dispensere kommer i et komplett utvalg for å passe dine toalettromspreferanser.  
 • Systemet er sertifisert som «enkelt å bruke», og forbedrer håndvaskeopplevelsen for dine gjester.
Open_dispenser_square.jpg

Utformet for å fungere på en smartere måte

Soap_dispenser_square.jpg

Utformet for forbedret hygiene

 • Forseglede refiller med ny pumpe og flaske hver gang beskytter såpens renhet.
 • Dermatologisk testede formler som er trygge for brukeren og reduserer miljøpåvirkningen.

Visste du?

Skincare_logotypes_rectangle.jpg
Produktene våre har blitt sertifisert som «enkle i bruk» av Svensk Reumatologisk Forening, og vår dispenserserie Tork Image Design™ vant den prestisjetunge prisen Red Dot Award i kategorien produktdesign. 
 
Ingrediensene vi bruker i våre hudpleieprodukter har blitt nøye utvalgt, og formlene har blitt dermatologisk testet som trygge for brukeren, og reduserer risikoen for allergiske reaksjoner. De fleste av våre refiller oppfyller kravene fra EUs miljømerke og miljømerket Svanen.