Vær ett skritt foran med Tork

Møt oss på Interclean 15.–18. mai i Amsterdam, og opplev hvordan du kan være et skritt foran med våre nyeste innovasjoner.

Hva vil definere morgendagens rengjøring?

Interclean1.jpg
Morgendagens rengjøring må løse utfordringene vi har i dag. Og noen av de tøffeste utfordringene i bransjen er å håndtere store, komplekse fasiliteter, og store folkemasser på steder med høy trafikk.
 
Til Interclean 2018 tar vi med tre banebrytende innovasjoner som vil hjelpe deg med å være ett skritt foran ekstreme utfordringer og betjene tusener av besøkende med trygghet. Velkommen til Tork®-standen for å oppleve hvordan de siste Tork-innovasjonene kan hjelpe deg.

Bring on the crowds med Tork PeakServe®

Hva om du kunne håndtere 50 000 sportsfans som går på toalettrommet i pausen? Å kunne betjene store folkemasser kan være avgjørende for virksomheten, men det skaper også ekstreme rengjøringsutfordringer. Tork PeakServe® er det første nye håndtørksystemet på 20 år, og systemet lar deg betjene store folkemasser med trygghet. Det har 250 % større kapasitet enn et standard system med brettede håndtørk, og kan fylles på dobbelt så raskt – når som helst. Besøk Tork-standen for å se hvordan det fungerer.
PeakServe_video-thumbnail-arena.png

Vær ett skritt foran med Tork EasyCube®

Hva om du kunne redusere tiden brukt på rengjøring med 20 %, og besvare potensielle klager før de oppstår? Nå kan du det. Tork EasyCube® er verdens ledende programvare for driftsledelse for datastyrt rengjøring, som gir deg informasjon i sanntid om rengjøringsbehov. På Interclean kan du prøve det nye Value Quantification-verktøyet vårt for å se hvordan du kan dra nytte av å bruke Tork EasyCube og datastyrt rengjøring.
Interclean3.png

Tork Interclean

Interclean_stand.png

Besøk Tork-standen

Som alltid finner du oss på stand 10.101 i Hall 10. Bare følg duften av ferskbrygget kaffe og nybakte boller. På standen vil du finne banebrytende Tork-innovasjoner som kan hjelpe deg med å være ett skritt foran ekstreme utfordringer med papiravfall på steder med høy trafikk.
Interclean_greensymbol.jpg

Besøk Tork i Waste Management Hall

Nytt på Interclean 2018 er Waste Management Hall og demo-laben. Besøk oss der på stand 7.436 i Hall 7 for å lære mer om vår revolusjonerende innovasjon Tork PaperCircle® – verdens første sirkulære tjeneste for resirkulering av papirhåndtørk fra toalettrom.
Interclean_bluesymbol.jpg

Besøk Tork i Healthcare Hall

Interclean 2018 har en ny avdeling med de nyeste innovasjonene for helsevesenet. Besøk oss i den nye Healthcare Hall 9, stand =9.124, der vi vil demonstrere våre nyeste løsninger for håndhygiene og rengjøring i helsevesenet.

Få ny innsikt på Tork-seminarene

Interclean4.jpg
Tork vil holde to spennende seminarer i det offisielle Interclean-programmet. Gå ikke glipp av det!
 
Bli en sirkulær gamechanger
Innovasjon fokus: Tork PaperCircle®
 
Tid: tirsdag 15. mai kl. 13.00
Sted: Zero waste LAB (Hall 7. 07:332)
 
Hvordan IoT og informasjon i sanntid er en pådriver for endring i rengjøringsindustrien
Innovasjon fokus: Tork EasyCube®
 
Tid: tirsdag 15. mai kl. 14.00
Sted: Interclean Stage
 
Tid: onsdag 16. mai kl. 11.00
Sted: Interclean Stage
 
Tid: torsdag 17. mai kl. 10.30
Sted: Conference room E105