Vær klar for kritiske øyeblikk og besøkstopper

Oppnå bedre flyt på det offentlige toalettrommet, frigi rengjøringsressurser og oppnå høyere kapasitet for å håndtere selv de største toppene.

 • Lufthavn

  Gjør seg klar for besøkstoppene

  Kirsten Paarup har det travelt. Under den lange høysesongen blir Billund flyplass, Danmarks nest største, fylt med passasjerer som kommer til og fra de tre nærliggende fornøyelsesparkene: Legoland Billund, Lalandia Aquadome og Løveparken i Givskud Zoo. Med tolv års erfaring med å lede rengjøringsteamet på flyplassen vet Kirsten at det kun finnes én måte å håndtere de store folkemengdene på: planlegging.
 • Detaljhandel

  Kunsten å fylle på håndtørk for fem millioner besøkende

  Hvert land har sin store og viktige turistattraksjon. Frankrike har Louvre. Italia har Peterskirken. Sverige har en butikk i Halland-skogene. Med nesten fem millioner besøkende hvert år, var Gekås på Ullared det selvsagte valget for en pilotstudie over det nye og innovative håndtørk-systemet Tork PeakServe®.
  Shoppa_kassan_original.jpg
  «Dette systemet kom ikke en dag for tidlig. Vi ønsker Tork PeakServe overalt i kjøpesenteret. Det gjør jobben vår enklere. Det er ikke sikkert alle tenker så mye på håndtørk, men for oss er det viktig.»
  Ulrika Kerttu
 • Industri

  Vi er engasjert i de ansattes produktivitet og velvære

  Bedre kapasitet på toalettrommet skaper en bedre opplevelse, det øker hygienestandarden og eliminerer flaskehalser, slik at flyten forbedres for de ansatte. Det viser også engasjement og omtanke for de ansatte, noe som resulterer i mer motiverte ansatte og forbedret produktivitet. Smurfit Kappa, en verdensledende tilbyder av papirbasert emballasje, prøvde ut Tork PeakServe for å se om det kunne innfri behovene til 100 ansatte som jobber på tre skift. Les hva teamene har å si etter at de prøvde dette nye produktet for håndtørk.
  Manufacturing_Original.png
  «Tork PeakServe® har forbedret utseendet på toalettrommene våre. Det er mindre rot og mindre avfall, og mindre tid brukes på påfylling.»
  Leigh Wallhead
 • Rekreasjon

  Klar for høyt trykk til enhver tid

  Skitne og overfylte toalettrom er det største problemet gjestene opplever på steder med stor pågang. Tork PeakServe® Håndtørk Dispenser er utformet for selv de travleste toalettrom, og gir en smidig brukeropplevelse. Dette gir dine besøkende mer tid til å oppleve stedet fullt ut, samtidig som det reduserer frustrasjonen til rengjøringspersonalet. Les om hvordan Tork PeakServe får håndtørkene til å vare – selv med opptil tusen besøkende om dagen – på den livlige innendørs aktivitetsparken HopLop.
  HopLop-riitta-hynninen_orginal.jpg
  Med Tork PeakServe trenger du ikke å bekymre deg for å gå tom for håndtørk. Det er nok å fylle på dispenseren om morgenen for å sikre at håndtørkene varer hele dagen, selv på de travleste dagene.
  Kaisa Niemi
 • Utdanning

  Sikre et godt akademisk miljø til enhver tid

  Ved å alltid ha håndtørk tilgjengelig for å sikre god håndhygiene, skaper du en positiv toalettromsopplevelse og viser skolens engasjement for studentenes og fakultetsmedlemmenes velvære. Tork PeakServe gir tilgjengelighet på håndtørk 24 timer i døgnet, og sikrer dermed god håndhygiene. Dette fører til mindre risiko for krysskontaminering og fravær. Se hvordan Tork PeakServe bidrar til det nokså komplekse vedlikeholdet på campusen til University of Maryland, som består av 96 akademiske bygninger og 13 sportsfasiliteter!
  Education_Original.png
  Teamet har sett at de bøyer seg mindre for å ta opp papiravfall fra gulvet siden PeakServe kommer i hele ark.
  Bob Pils
 • Helsepleie

  Sikrer hygienestandarder

  Det er vanskelig å opprettholde en konsekvent høy hygienestandard på offentlige toalettrom i helsevesenet, på grunn av uregelmessig pågang. Tork PeakServe® reduserer antallet dispensersjekker, og lar rengjøringspersonalet bruke mer tid på rengjøring i kritiske områder. En konsekvent forsyning av papirhåndtørk på offentlige toalettrom minimerer risikoen for smitte.
  Tork-PeakServe-healthcare_original.jpg
 • Kontor

  Sørg for velvære i hverdagen

  En toalettromsopplevelse av høy kvalitet viser at du bryr deg om dine ansatte, og det gir det rette imaget til besøkende. Tork PeakServe® lar deg sette en ny standard for en overlegen toalettromsopplevelse, samtidig som det sikrer velværet til de ansatte, reduserer sykefravær og gir deg færre bekymringer på jobb.
  Tork-PeakServe-office_original.jpg
 • Generelt

  Forbedre effektiviteten på toalettrommet

  Den siste innovasjonen vår setter en ny standard for smidig, kontinuerlig flyt av håndtørk. Denne slanke dispenseren har 35 % mer kapasitet enn andre produkter på markedet. Oppdag hvordan Tork PeakServe® kan hjelpe deg med å unngå å gå tom, betjene flere gjester mellom hver påfylling, og forbedre toalettromsopplevelsen i ethvert lokale, uansett hvilken bransje.
  General_Original.jpg
 • Lufthavn
  tumbnailItemImage
 • Detaljhandel
  tumbnailItemImage
 • Industri
  tumbnailItemImage
 • Rekreasjon
  tumbnailItemImage
 • Utdanning
  tumbnailItemImage
 • Helsepleie
  tumbnailItemImage
 • Kontor
  tumbnailItemImage
 • Generelt
  tumbnailItemImage

Lær mer om Tork PeakServe®

Oppdag hvordan dette nye produktet for håndtørk kan bidra til å forbedre gjestenes toalettromsopplevelse.

Ring oss direkte:

+47 90 88 50 63

Bli kontaktet

Registrer deg for å bli kontaktet angående Tork PeakServe®

Registrer deg for å bli kontaktet angående Tork PeakServe® og lære hvordan systemet kan forbedre opplevelsen på toalettrom med stor pågang.

Skriv inn fornavn
Skriv inn etternavn
Skriv inn gyldig e-postadresse
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer
Vennligst velg din arbeidsindustri
Vennligst velg din arbeidsrolle
Vennligst fyll inn bedrift
Vennligst fyll inn din adresse
Vennligst fyll inn ditt postnummer
Vennligst fyll inn din by
Dette skjemaet ber om din kontaktinfirmasjon slik at vi kan svare på din hevendelse via e-post. Se på våre brukervilkår og personvernpolicy for en detaljert beskrivelse av hvordan vi beskytter og håndterer din innsendte data.
Vennligst bekreft at du har lest informasjonen om personlig data og brukervilkår.
Please populate recaptcha
Tork Peakserve gir mer fleksibilitet for rengjøringspersonalet

Mer fleksibilitet betyr mer tid til rengjøring

 • Få med deg dobbelt så mange håndtørk siden de er komprimert med 50 %* 
 • Bruk halvparten så lang tid på påfylling, med opptil 2100 håndtørk per dispenser* 
 • Dispenseren er slank selv om den har 35 % høyere kapasitet enn andre produkter på markedet.*

Tork Peakserve får gjestene inn og ut raskere

Får gjestene inn og ut mye raskere

 • Unngå å gå tom med 250 % flere håndtørk*
 • Raskere utmating betjener gjestene på tre sekunder – rakere enn jet-tørkere
 • 600 flere gjester mellom hver påfylling*

Mindre avfall og lavt forbruk

Mindre avfall og lavt forbruk

 • Det er alltid raskt og enkelt å ta et håndtørk med vårt patenterte kontinuerlige system for håndtørk
 • Lavere forbruk takket være utmating av ett håndtørk av gangen
 • Mindre transport på grunn av mindre bunter gir lavere miljøpåvirkning

Vår nyeste innovasjon forklart

1

Kompresjon

Buntene er komprimert med 50 %, noe som gir opptil 2100 håndtørk per dispenser*
2

Smart påfyllingsløsning

Buntene legges inn nedenfra for rask påfylling når som helst. Kontinuerlige bunter fester seg til hverandre når de legges inn
3

Enkel utmating

Buntene utmates uten forstyrrelse, ett håndtørk av gangen
EasyCube_realtime information_cleaning.tif

Kompatibelt med Tork EasyCube®

På bare noen få korte trinn kan vi hjelpe deg med å få bedre kontroll over rengjøringsvirksomheten, og forbedre effektiviteten og arbeidsflyten. For å komme i gang fyller du inn grunnleggende informasjon i appen og gir oss beskjed om antallet steder du trenger. Det er raskt og enkelt, og du kan oppgradere når som helst.

Les om Tork EasyCube® her