tork winter 2017 original.jpg
Hoteller

Dekk bordet for en uforglemmelig vintermiddag

29/12/2017

Vinteren er en sesong av kontraster. Det er da den døsige naturen møter sporty aktiviteter. Is og snø møter vedkubber og sprakende flammer. Så, når det begynner å bli kaldt ute, hva passer bedre enn et varmt måltid innendørs? La oss dekke bordene med en moderne vri på en middag med vintertema –med Linstyle® Middagsservietter.

Det er et ordtak som sier: “Det trengs kun en stråle med lys for å jage vekk alt mørket». Dette passer perfekt med vår borddekking for sesongen. Inspirert av lys, vinterlandskap og den fortryllede mystikken av en mørk skog. For denne borddekkingen velger vi å arrangere dekorasjonene rundt hvite middagstallerkener. Ved så å legge til sesongens blomster og deler av tre, lyst opp av levende lys, har vi satt tonen for en uforglemmelig middagsstund.

Utnytt dine grå områder tork winter 2017 13944.jpg
For å komplementere den hvite og triste fargepaletten valgte vi Linstyle® Middagsservietter I hvit og antrasitt. Med utseende og følelsen av ekte tekstil, er Linstyle® merkbart mykere og tykkere enn standard papirservietter. Det vil tilføye en elegant følelse av lin til bordet , men uten bryet med å sortere, vaske og stryke før hver bordsetting. Den rike antrasittfargen er også en perfekt match når du ønsker å tilføye en mørkere tone. Ved å brette to middagsservietter rundt hverandre kan du lage en enkel, men klassisk menyholder..


Overlat det til naturen

Naturlige elementer er veien å gå når du dekker et vinterbord. Derfor overlater vi resten til naturen selv. Deler av tre utgjør perfekte brikker for de levende lysene. Bruk sesongens blomster for å legge til farge.

Vinteren er her, så ta det med ro. Og ha en flott middagsstund.


Her er din sjekkliste for borddekkingen:
1. LinStyle® Middagsservietter tilføyer elegance, med utseende og følelsen av ekte tekstil
2. Farger – Kombiner en nøytral basefarge – fremhev med farger fra naturen
3. Få frem vinterstemningen med levende lys

Tork produkter brukt til borddekkingen:
• Tork LinStyle® Hvit Middagsserviett, Art. 478711
• Tork LinStyle® Antrasitt Middagsserviett, Art. 478882