World Hand Hygiene Day
Generelt

Tork lanserer informasjonspakke for å bistå helsepersonell med håndhygiene

05/05/2020

I forbindelse med Verdens håndhygienedag den 5.mai, lanserer Tork Trygg på jobb: COVID-19 Helsetjeneste-informasjonspakke, for å vise takknemlighet og støtte til helsepersonell. Det nedlastbare verktøyet inkluderer ressurser for bedre håndhygiene, overflatehygiene og plassering av dispenser. Med informasjonspakken ønsker Tork å bidra med informasjon om hvordan minimere smitte og maksimere riktig hygienepraksis.
 
Verdens helseorganisasjon (WHO) har utpekt 2020 som «Sykepleiernes og jordmorens år». Året markerer også 200-årsjubileet for fødselen til en av pionerene innen moderne sykepleie, Florence Nightingale. For å redusere infeksjoner, implementerte hun håndvaskerutiner på krigssykehuset der hun jobbet. 
 
God håndhygiene har også i nyere tid fortsatt å være et viktig tiltak i beskyttelse mot spredning av virus. Riktig håndhygieneteknikk kan fjerne virus på hendene dine, og regnes derfor som en av de viktigste metodene for å forhindre at flere mennesker blir syke.
 
Det nye materiellet fra Tork, kalt Trygg på jobb, informasjonspakke, har som mål å støtte arbeidstakere som jobber i front i kampen mot COVID-19 slik som helsepersonell, renholdere og driftsadministrasjon, ved å tilby ressurser som bidrar til å øke den generelle hygienen. Informasjonen er tilgjengelig for gratis nedlastning for alle på tork.no/tryggpajobb. 
 
– Ifølge WHO er rene hender nøkkelen for helsepersonell til å stoppe spredning av sykdommer og infeksjoner, noe som betyr at rene hender virkelig utgjør hele forskjellen. Som et tegn på takknemlighet har vi lansert Trygg på jobb: COVID-19 Helsetjeneste-informasjonspakke. Vi ønsker å støtte helsepersonell i disse ekstremt utfordrende tidene, sier Helena Taghizadeh, regional markedssjef i Tork, i helsevesenet.
 
I verktøysettet kan helsepersonell, renholdere og driftsadministrasjon finne opplæring i riktig håndvask og hånddesinfeksjonsprosedyre, samt laste ned instruksjonsplakater. Ifølge en global studie blant helsepersonell, er en av de vanligste klagene angående deres opplæring i håndhygiene at den er for teoretisk (21%). For en mer praktisk tilnærming kan Tork VR Clean Hands-treningsapp hjelpe med å oppfriske håndhygieneopplæringen for alle. Informasjon om hvordan bruke denne gratis appen finner du i informasjonspakken.
 
– Menneskene i front, slik som sykepleiere, leger, renholdere og driftsadministrasjon, gjør alle et utrolig arbeid. Som leverandør av profesjonelle hygieneprodukter og tjenester er vi glade for å kunne tilby Trygg på jobb: COVID-19 Helsetjeneste-informasjonspakke. Dette er en måte, blant mange andre, for oss å støtte helsepersonell slik at de kan beskytte seg selv og pasientene sine under disse kritiske tidene, avslutter Taghizadeh.
 
Besøk tork.no/tryggpajobb for å laste ned Trygg på jobb: COVID-19 Helsetjeneste-informasjonspakke.
 
Om undersøkelsen
Den elektroniske undersøkelsen ble utført av United Minds på vegne Tork og i samarbeid med panelleverandøren CINT. Undersøkelsen dekket fem markeder: USA, Storbritannia, Sverige, Tyskland og Polen. Totalt 1017 helsepersonell besvarte undersøkelsen. Feltperioden for undersøkelsen varte fra 23. november til 7. desember 2018. Les mer om undersøkelsen her.
 
For mer informasjon:
Sarah Benson, Regional Brand Activation Manager
Tel: 0730-351168
E-post: sarah.benson@essity.com

Tilbake
Skriv ut Last ned