Wedding_original.jpg
Spisesteder

Skap en romantisk bryllupmsmiddag

04/07/2018

Det er kjærlighet i luften, og kreativitet også. Bryllup er blant de minneverdige øyeblikkene hvor perfeksjon er alt, helt ned til fargen på blomsterdekorasjonene eller kvaliteten på middagsserviettene. Her er et inspirerende forslag til hvordan du oppnår den romantiske følelsen rundt bordet.

Å dekke bordene for et bryllup er en oppgave full av kreative muligheter, men også noen farer som er vanskelige å forutse; hovedsakelig fordi det er fort gjort å overdrive. Vi starter derfor med å legge grunnlaget på en enkel, hvit Tork Airlaid Duk, matchet med hvite tallerkener. I stedet utgjøres finessene av de diskrete, kreative detaljene.
 
De blomstrete detaljene
Blomster er hovedingrediensene i de fleste bryllup. For å finne den perfekte balansen mellom festligheter og klasse, valgte vi bordpynt med klassiske hvite roser, blandet med rosa nelliker. Bukettene kompletteres med luftige bunter av Brudeslør. Apropos Brudeslør; de er også ideelle for å dekorere vinglass. Bare knyt en bunt rundt hvert glass med en tråd, og du er klar.
 
Bordkort, har du blader?
Når du danderer bordpynten, vil det sannsynligvis bli nok av roseblader til overs. Hvorfor ikke gjøre nytte av dem ved å lage bordkort? Ekte, personlig og romantisk på samme tid.
 
Tork LinStyle® – tekstilfølelse, uten bryderiet
Selv de små detaljene bidrar til det store bryllupsbildet, slik som hvilke servietter man skal bruke. Laget for å se og føles som ekte tekstil er Tork Linstyle Middagsservietter et perfekt valg. Spesielt når du ønsker å begi deg ut på kunsten å brette servietter: Vi introduserer Smokingen og Ballerinaen!
 
Smoking og Ballerina brettevideoerwedding_square.jpg
For denne borddekkingen valgte vi spesiallagde brettede servietter for hver middagsgjest. Å brette Smokinger av Tork LinStyle® Kakao Middagsservietter og Ballerinakjoler av Tork LinStyle® Champagne Middagsservietter tilfører det lille ekstra. Ønsker du å prøve? Bare følg våre steg-for-steg videoer.
 
 
På utkikk etter flere videoer for bretting av servietter?
På Tork sin Youtube-kanal finner du mange nye, inspirerende steg- for steg videoer som viser hvordan du bretter med Tork LinStyle® servietter. Sjekk det ut!
 
Tork produkter brukt til borddekkingen:
Tork Airlaid Duk Rull, Art. 474581

Tilbake
Skriv ut Last ned