Star-_original.jpg
Spisesteder

Høstmiddag med Tork LinStyle®

10/09/2018

Når det kommer til kreativitet er høsten sesongen for muligheter. Den er også en døråpner til et palett av farger og materialer som kan benyttes for de vakreste middagsopplevelser. Her er en spennende ny borddekking når du ønsker å kombinere en formell middag med ville og fargefulle former og blomster.

Å omfavne høsten ved middagsbordet handler mye om å være åpen for forandring og kontraster. Nøl derfor ikke med å utfordre normene ved å prøve en annen stil. Å kombinere attributter som vanligvis forbindes med klassiske formelle middager med ekstravagante detaljer er en flott måte å skape minneverdige gjesteopplevelser.
 
Til denne borddekkingen startet vi med klassiske hvite tallerkner med blå blomsterdetaljer på en matchende blå Tork Airlaid Duk, messingbestikk og et sett av klassiske krystallglass.
 
Ikke vær redd for slå deg løs
Siden vi har holdt på den klassiske stilen med glass, tallerkner og bestikk - så har vi rom for å slå oss løs med blomsterdekorasjonen. Klematis og Stjerneskjerm, blandet med Anemoner og Nelliker skaper en eksplosjon av ville inntrykk.
For å balansere ting har vi plassert blomsterdekorasjonen i en sober hvit vase og komplementert med lysestaker og gjennomsiktige glasslykter.Star-mail-artimg.jpg
 
Tork LinStyle® – tekstilfølelse, uten bryderiet
Uansett formelt eller villt er serviettvalget det samme. Laget for å se og føles som ekte tekstil er Tork Linstyle® Middagsservietter den perfekte matchen. Spesielt hvis du ønsker å engasjere deg i kunsten å brette servietter: Vi introduserer Stjerneservietten -den ekstra detaljen som gjestene dine garantert vil sette pris på.
 
Lær å brette stjerneserviett
Å brette en stjerne med Tork LinStyle® Mørk Blå Middagsserviett er en oppgave som krever litt, men den er helt klart vært innsatsen. Ønsker du å gi det et forsøk og imponere gjestene dine? Bare følg vår steg-for-steg video.
 
Hvordan mestre stjerneservietten:
På Tork sin Youtube kanal, finner du flere inspirerende steg-for-steg videoer som viser hvordan du bretter med våre Tork Linstyle® servietter. Sjekk det ut!
 
Tork produkter brukt til borddekkingen:
Tork LinStyle® Mørk Blå Middagsserviett, 1/4 fold: Art. 478856
Tork Airlaid Duk på rull Mørk Blå. Art. 474590

Tilbake
Skriv ut Last ned