Centrefeed_dispenser_run-out-indicator_orginal.jpg
Architects

Hold arbeidsflyten med Sluttindikator fra Tork

03/07/2017

Uansett om du jobber på et hotell, restaurant eller kafé, har Tork en tørk- og dispenserkombinasjon som passer til dine behov.

Tork Senterrull Dispenser er et av våre mest mangfoldige produkter. Det har blitt brukt i over 40 år innenfor en stor variasjon av profesjonelle miljøer hvor både hånd- og overflatetørking er nødvendig. Selvfølgelig går dispensere tomme, men med et smart nytt tilskudd, har denne unødvendige overraskelsen nå blitt hvisket ut.run_out_indicator_article.jpg 
 
FMontert med den nye Sluttindikator fra Tork, kan Senterrull-brukere nå forberede for papirrull-bytte i god tid. Fire blå linjer, 4 meter fra slutten av rullen er et signal til brukere på at rullen nærmer seg slutten. Ekkelt søl, en glatt overflate eller en rask håndtørk… Uansett hvor du jobber vil du aldri finne deg selv uten papir. 
 
Det handler også om effektivitet. Forberedelse betyr at ingen må løpe av sted for å hente refill og miste tid, effektivitet og flyt i prosessen. Noe Angela Nydén, Senior Product Manager i Tork Professional Hygiene Europe er klar over:  
 
«Vi vet fra kundeundersøkelser at det er vanskelig for brukere å se når Senterullrefill holder på å ta slutt og dette skaper avbrytelser i arbeidsflyten. Vi er veldig fornøyd med å presentere Sluttindikator ettersom den reduserer disse avbrytelsene. Under tester fant vi ut at 75 % av respondentene fant funksjonen nyttig, noe som er fantastiske nyheter.»
 
Tork Senterull med Sluttindikator er tilgjengelig for umiddelbar levering fra din nærmeste Tork Distributør.
 
For mer informasjon – se her