low lint original.jpg
Tørking og rengjøring

Er du kravstor når det kommer til rengjøring?

01/02/2018

Tork Rengjøringsklut Spesial er en tynn, men sterk klut for bruk i sensitive miljøer. Nå er den også tilgjengelig i det populære top-pak formatet som passer Toppholder Dispenser W4.

Noen ganger kan de vanlige rengjøringsklutene bli for røffe eller tykke og du trenger noe som er egnet for finere rengjøring. Løsningen er Tork Rengjøringsklut Spesial med en sterk overflate og ingen/minimal loing.
 
Oppbevar den i en dispenser
For en funksjonell arbeidsplass anbefaler vi å oppbevare rengjøringsklutene i en dispenser. På den måten har du klutene tilgjengelig, samtidig som de er godt beskyttet fra skitt.  Klutene finnes også i mindre størrelse 30 x 38,5 cm som passer i en Dispenser for Hendig pakke (W8) og i større størrelse 35,5 x 42,8 cm som passer i Toppholder Dispenser (W4). Du kan også få kluten på rull og bruke den på et gulv- eller veggstativ. 190478.png

Lag din egen klut
Med Tork Rengjøringsklut Spesial  i en Handybøtte kan du tilsette ditt eget løse-eller rengjøringsmiddel. Tilsett 2-3 liter av din egen blanding for å få den perfekte fuktigheten på dine våtservietter. Handyboksen har et stramt lokk som mater ut en klut om gangen og holder klutene fuktige så lenge det trengs.

Tilbake
Skriv ut Last ned