grey_original.jpg
Spisesteder

Borddekking i grått går aldri av moten

08/10/2018

Grå er en farge vi aldri går lei av. Dens allsidighet gjør den til den ideelle fargebasen for borddekking og kan tilpasses enhver stil – om det så er elegant, romantisk, landlig eller rå industriell. Vi lot våre stylister være kreative med de ulike nyansene av grått – her er resultatet.

Den lysegrå Tork Airlaid Bordduk er et perfekt tilskudd til det tradisjonelle hvite, ettersom det gir en dempet tone. Porselenet vi valgte ga ytterligere grå nyanser og struktur sammen med ulike teksturvarianter. Ved å gjøre dette skapes en mer luksuriøs opplevelse og en dypere følelse for middagsgjestene. 
 
Noe grått, noe rosa
Når du jobber med grått er det det du tilfører som setter stilen, som er grunnen til at vi valgte å legge til en av årets mest populære trendfarger; pudderrosa i blomsterdekorasjonene. Det rosa blandet med det grå bidrar til en romantiske følelse med et snev av eleganse. Som bordpynt brukte vi mindre vaser med ulike rosa blomster, noe som deretter kunne arrangeres i grupper. Ikke nøl med å blande ulike vaser og ulike blomster. grey_theme.jpg
 
Tork LinStyle® – ekte tekstilfølelse, uten bryderiet 
På hver tallerken la vi en grå Tork LinStyle® 1/8 forhåndsbrettet middagsserviett, sammen med et sugerør og bestikk. Til høyre legger vi også en sort Tork LinStyle® 1/8 fold serviett som en kontrast til de lyse og vakre rosa og gråfargene. Laget for å se ut of føles som tekstil, er Tork LinStyle® Middagsservietter den perfekte match for en elegant middagsopplevelse, uten bryderiet med vasking og stryking.  
 
På tide å tenke grått
Vi håper du har funnet noen av tipsene hjelpsomme for å oppdatere dine borddekkinger til de seneste trendene. For å se hele utvalget av Tork LinStyle® produkter, følg lenkene nedenfor:
 
Tork produkter brukt for borddekkingen:
 
Nytt produkt*! Tork LinStyle® Grå Bordduk rull, Art. 474582 
 
*Tilgjengelig fra januar 2019

Tilbake
Skriv ut Last ned