Easter table original.jpg
Spisesteder

Dekk bordet i påskeharestil

01/03/2018

Påsken er rett rundt hjørnet og bringer med seg livlige vårfarger blandet med blomster, kanskje et par fjær og masse egg. Enkelt forklart; alle de tingene som gjør livet litt mer morsomt.

Mat er en stor del av påskeopplevelsen. Det inkluderer å dekke bordene på en måte som styrker følelsen av kjærlighet, vennskap og samhold.

Start med å skape en rustikk følelse
Ved å kombinere gamle og nye materialer skaper du en tidløs følelse som passer perfekt til nesten enhver anledning. For vår borddekking har vi startet med et gammelt trebord og matchende stoler, noe som setter en mørk base som vi kan bygge videre på.

Legg til dekorasjoner som passer perfekt
Neste steg er å velge dekorasjoner. Til pynt har vi laget små fuglereir av bjørkekvister og vaktelegg, noe som komplementerer den rustikke følelsen. For ekstra farge har vi lagt til påskeliljer i glassvaser og druehyasinter i krukker. For å matche vakteleggene valgte vi prikkete tallkerner kombinert med vintage bestikk, enkle hvite glass og vannglass med struktur.  

Brett en påskehare
Å brette en påskehare er enkelt. Bare brett den sammenrullede Tork Linstyle® Middagsservietten rundt et egg og sikre den med hyssing. De passer også perfekt som bordkort ved å skrive navnet på dine middagsgjester på hvert egg.

Trenger du instruksjonsvideoer for bretting?
På Tork sin Youtube-kanal finner du mange nye, inspirerende steg-for-steg videoer som viser hvordan du kan brette med Tork LinStyle servietter. Sjekk det ut

Tork produkter brukt for borddekkingen:

Tork LinStyle® Sennep Middagsserviett, 1/4 fold: Art. 478859


Tilbake
Skriv ut Last ned