christmas_tablesetting_original.jpg
Hoteller

Få frem julestemningen

23/11/2017

Desember er en tikkende nedtelling til en av de mest forutsette, men også hektiske sesongene av alle. Derfor er det enda viktigere å skape de øyeblikkene der alle kan sette til side julehandel og gjørelister. Et sted hvor dine gjester kan slappe av og fokusere på det som er viktig; som familie, venner og mat. Begynner det å ligne på jul?

Å pynte til jul er gøy. Det er mange tradisjoner involvert, men samtidig mye rom for å være kreativ. For vår juleborddekking har vi brukt en blanding av klassiske høytidselementer og et par lekne detaljer.
 
Start med hvitt - legg så til farge
Hvite tallerkner er perfekt å starte med, og etterlater et friskt førsteintrykk. Legg så til litt rustikk føelse med naturlige materialer inkludert; amaryllis, grønn mose og små juletrær i potter.

Få amaryllis til å holde seg lenger
Amaryllis er flott for å skape lave buketter på bordene. Du kan også velge å beholde de lange stilkene og henge dem opp ned fra taket. På denne måten vil de vare i ukevis. Å legge til mose i glassboller er også en flott løsning for å lage grønne øyer som bordpynt.
 
Å skape den perfekte festfavoritten
Våre serviettvalg for kvelden er LinStyle® Middagsservietter i rødt og hvitt. Med utseende og følelsen av ekte tekstil, er Linstyle® merkbart mykere og tykkere enn standard papirservietter. De vil tilføre en elegant føelse av lin til bordet, men uten bryet med å sortere, vaske og stryke før hver bordsetting. De røde serviettene er elegant gjort om til bon-bons - en kreativ festfavoritt med en liten godbit på innsiden.
 
God jul!
tork winter 2017 14044.jpg
 
Hvordan lage en LinStyle® jule-bon-bon:
1. Brett ut en rød Linstyle® Middagsserviett og plasser den firkantet på en flat overflate
2. Legg en godtebit, mørk sjokolade eller liten gave i et sammenrullet papir
3. Brett forsiktig servietten rundt rullen.
4. Knyt en naturlig farget trå på hver side
5. For ekstra julefølelse, avslutt med å feste grønne vinterblader og/eller en tredetalj
 
Tork produkter brukt til borddekkingen: