Jet Air Dryers.png

Jet Air Dryer

Vurderer du lufttørkere til ditt toalettrom?

Vi selger ikke lufttørkere, men vi vet hva som fungerer hos kundene våre. Hvert toalettrom har en egen funksjon. Hygiene, verdi, komfort eller fremtoning kan være det viktigste for deg. Siden du antakelig ønsker å investere i utstyr du skal ha over flere år, er det viktig å være sikker på at det passer dine behov.

Her er noen ting som kundene våre fant det nyttig å vite om lufttørkere:

Time efficient.png Tidseffektive?
Å tørke hendene med en lufttørker kan ta noe tid, og bare én person kan bruke den om gangen. Er du forberedt for kødannelse på tidspunkter med stor belastning? Besøkende til dine toalettrom bør kunne komme seg inn og ut raskt. Lufttørkere trenger 10–45 sekunder per person, og på tidspunkter med stor belastning trengs flere tørkere for å unngå kødannelse eller at gjestene tørker hendene på buksene.
 
Papirhåndtørk må fylles på, men det tar bare et sekund å ta et tørk, før brukeren kan la neste person komme til. Har du tidspunkter med stor belastning på dine toalettrom?
 
Serving multiple needs.png Betjener de flere behov?
Lufttørkere er utformet for å bare tørke voksne hender – hvordan vil du dekke behovene til alle som besøker dine toalettrom? Du ønsker at toalettrommet skal møte behovene til enhver bruker. Lufttørkere er utmerkede for å tørke hender, men dette er den eneste oppgaven de er utformet for å gjøre.
 
Papirhåndtørk brukes til alt fra å vaske ansiktet og tørke nesen til å fikse på sminke, og kan også brukes av barn. Har brukerne av dine toalettrom andre behov enn bare håndtørking?
 
Comfortable environment.png Komfortabelt miljø?
Lufttørkere kan være støyende og passer som regel ikke så godt inn blant annet tilbehør på toalettrommet. Vil de passe inn uten å forstyrre arbeidsplassen? Toalettrommet bør avspeile imaget til virksomheten din. Med lufttørkere kommer støynivået opp til 90 dB1. Dette kan være noe å vurdere i henhold til andre gjester eller personer utenfor toalettrommet.
 
Papirhåndtørk trenger påfylling, men vil passe inn på ethvert toalettrom og vil ikke være forstyrrende. Har du toalettrom der du ønsker å tilby fred og ro?
 
The full picture.png Det store bildet?
Lufttørkere selges gjerne med løfter om lave driftskostnader, men utelater kostnaden til innkjøp, installering og vedlikehold. Får du best valuta for pengene? Du må vite den reelle kostnaden og hva du får for pengene i dine toalettrom. Lufttørkere lover å være billigere på grunn av lave driftskostnader, men du må legge innkjøp, installering og servicekostnader til regnestykket, for å kalkulere den reelle kostnaden.
 
Papirhåndtørk har en langt lavere fast kostnad, mens driftskostnad på den annen side varierer med antall brukere. Har du toalettrom der det er viktig å vite driftskostnad?
 
Cost efficient.png Kostnadseffektivitet?
Inntjeningen på lufttørkere kan ta lengre tid enn forventet, hvis du trenger flere maskiner for å ta hånd om tidspunkter med stor belastning. Kjenner du til trafikknivåene på ditt toalettrom? Dine toalettrom bør være kostnadseffektive uansett antall brukere. Lufttørkere har lavere driftskostnader, men inntjeningen kan ta lang tid siden du trenger nok tørkere til å håndtere tidspunkter med stor belastning, selv om det vanlige antallet brukere er lavt.
 
Med håndtørk betaler du for det du bruker. Driftskostnadene kan være høyere, men de reflekterer alltid det faktiske antallet håndtørk brukt. Har du toalettrom der kostnadseffektivitet er en viktig faktor?
 
Minimal cleaning.png Minimal rengjøring?
Bakterier i lufttørkere kan bli blåst rundt. Kan teamet ditt rengjøre ofte nok til å holde toalettrommet rent? Du ønsker å tilby gode håndtørkealternativer til besøkende i dine toalettrom. Det kan virke som om lufttørkere trenger minimalt med service, men de må allikevel rengjøres jevnlig for å holdes rene, siden rester fra skitne hender ender opp i tørkerne.
 
Papirhåndtørk trenger påfylling, men de er alltid rene, da de holdes beskyttet frem til de berøres av brukeren. I hvilke av dine toalettrom er det ovennevnte viktig? 
 
Maximum hygiene.png Maksimal hygiene?
Flere brukere berører samme overflate i lufttørkerne. Hvordan vil du kontrollere kontaminering? Hygiene må aldri kompromitteres i dine toalettrom. Åpne og felles lufttørkere oppfattes noen ganger som mindre hygieniske av brukere som er bekymret for å komme i kontakt med andre personers bakterier.
 
Papirhåndtørk berøres bare av den som bruker dem, og møter kravene til de mest hygienekritiske toalettrom. Har du noen toalettrom der hygiene er ekstra viktig?
 
 
 

Uansett hva du tenker på, er vi her for å hjelpe deg med å få toalettrommet til å fungere bedre. Vi gir deg gjerne råd eller en gjennomgang av toalettrommet ditt. Bare spør oss.


Skriv ut Last ned