Hand hygiene.tif

God hygiene er bra for virksomheten

Folk ønsker å vite at de oppholder seg, spiser og jobber i et trygt og rent miljø. Virksomheter ønsker også å vite at de gjør alt de kan for å unngå risikoen for avbrudd på grunn av fravær. God hygiene er imidlertid en felles innsats som avhenger av at både kolleger og kunder har gode vaner for effektiv håndvask. 

Vi er her for å hjelpe deg. Vi kan sette sammen den beste kombinasjonen av produkter for å gjøre håndhygiene enklere for alle på arbeidsplassen. Slik kan du gi gjestene dine større trygghet, forsikre kollegene dine om at toalettrommet er rent, og unngå krysskontaminering i kritiske miljøer.

Forbedring av hverdagshygienen

Et rent, velfungerende toalettrom gir et godt inntrykk av din virksomhet og forsikrer alle om at de er på et hygienisk og trygt sted. 

Tork såper, papirhåndtørk og dispensere støtter effektiv håndvask som er skånsom mot huden, mens det samtidig reduserer avfall og tid til vedlikehold. Det vi lærte fra tester og fokusgrupper i barnehager inspirerte oss til utviklingen av Ellas håndvaskeskole  – består blant annet av en app for barn som skal oppfordre til gode håndvaskerutiner. Materiellet har blitt faktasjekket av det svenske instituttet for smittsomme sykdommer (Smittskyddsinstitutet, Västra Götaland, Sverige)

Spør oss hvordan vi kan hjelpe deg med å etablere bedre vaner i dine toalettrom, slik at du kan fokusere på resten av virksomheten.

Å møte hygienekritiske standarder

Hvis du jobber innen helsevesenet, matproduksjon eller gjestfrihet, må kollegene dine møte tøffere standarder for håndhygiene. 
 
Travle mennesker vet at normal håndvask er viktig, men det er lett å glemme det. Vi har gjennom observasjon lært hvordan folk jobber i hygienekritiske arbeidsområder. Vi kan derfor hjelpe deg med å plassere dispensere på de mest synlige stedene, slik at det blir enklere å bruke dem i løpet av arbeidsdagen. 

1 av 2

skulle ønske at deres arbeidsgiver var mer oppmerksom på deres toalettrom (Hygiene Matters, SCA Consumer Study 2014)


Skriv ut Last ned