FactoryWalk_original.jpg

Tork® Workflow™

Prioriter effektivitet og nå målene dine

I industrielle miljøer som produksjonsindustrien, mener 9 av 10 ansatte at kvalitetsverktøy som kluter og rengjøringsprodukter forbedrer effektiviteten og til og med arbeidsgleden1. I organisasjoner som fortsatt bruker filler, kan kjemikalierester og upraktiske lagringsalternativer forstyrre driftseffektiviteten, skape et uryddig image og til og med gå ut over arbeidsmoralen.  
 
La oss vise deg hvorfor et bytte til Tork kan hjelpe deg med å nå målene dine og etablere tryggere, mer effektive produksjonslokaler. Tork Workflow fokuserer på fire hovedområder:
• Produktivitet
• Avfall
• Ansatt- og kundetilfredshet
• Helse, miljø og sikkerhet
 
Vi sørger for en effektiv arbeidsplass – i tråd med Lean produksjon og 5S.
 
Vit hvor du kan bli bedre: produksjon
Tork Workflow er en gratistjeneste som gir deg muligheten til å revidere effektiviteten på vedlikehold og arbeidsstasjoner med en av våre felteksperter. Denne 60-minutters økten gir et dyptgående innblikk i driften i dine lokaler, og tilbyr anbefalinger basert på 5S-prinsippene for hvordan du kan nå målene dine, forbedre effektiviteten på arbeidsplassen, og kutte kostnader. Workflow-rapporten inkluderer også en gratis testperiode med Tork-produktene som best innfrir dine spesifikke behov.
 
1 Tork Manufacturing Employee Well-Being Survey, oktober 2018.

Skriv ut Last ned