SpringStyling_HoReCa_Original_5200x3500.jpg

Tegn på vår i enhver borddekking

Etter lange kalde vinterdager, ser vi tegn på at våren kommer, nå som lyset og naturen våkner til liv igjen. Når våren kommer er vi klar for farger.

SpringStyling_HoReCa_article_300x300.jpg
Naturtrenden kombinert med varme toner er fortsatt populær. Sennepsgul, bruntoner og rødtoner er farger som er bra å kombinere med treverk i forskjellige kontekster. For eksempel, her har vi fanget den gule fargen av mimosablomsten sammen med det lyse treverket, samt med det hvite og det grønne, det gir en god følelse av vår på middagsbordet. 
 
Vi har også brukt nye Linstyle® Sennep middagsserviett i kombinasjon med Linstyle® hvit middagsserviett. Vi har overlappet de for å sette begge fargene i fokus.  
Deretter legger vi servietter ved tallerken med en tre-klype og legger til en kvist av mimosa som en siste touch. Et element laget av rustfritt stål eller andre materialer fungerer også - bare la fantasien flyte.
 
Om våren elsker vi å bruke kombinasjonen av rotblomster og kirsebærkvister for dekorasjon, men denne gangen har vi valgt å styrke den nye fargen sennep med mimosa. Som en fin detalj, har vi hulet ut en kål og satt en glassvase for å ha mimosa i – effekten er både spektakulær og fin. Mange typer blomster fungerer pent i en slik selvlaget vase. yleeow_flowers_in_cabbage_pot.jpg
 
Produkter som brukes:
„Tork LinStyle®“ Sennep Middagsserviett, Art. 478859, Se Tork LinStyle® sortiment
„Tork LinStyle®“ Hvit Middagsserviett, Art. 478711, Se Tork LinStyle® sortiment