SummerStyling_HRC_Original_5200x3500.jpg

En sommerlig borddekning inspirert av havet

Om sommeren er det ikke mye som er bedre enn en plass ved sjøen, ute under stjernene, med god mat på tallerkenen og en sommerlig bris i håret.

Helena og Marie komponerte en borddekning i blåtoner med sjatteringer av sand, beige og hvitt. Materialer som tre, kork, skjell, steiner og grønne planter leder tankene hen til sjø og strand.
 
SummerStyling_HRC_article_300x300.jpgVi har brukt ulike servietter i blått. Tork lunsj serviett i lyseblått og en Tork middagsserviett i blågrønt. Deretter har vi brettet dem sammen, så de gir et multidimensjonalt inntrykk med ulike farger og strukturer, sier Helena, som mener det er viktig at gjestene ikke bare får nyte måltidets smak og aroma, men også den visuelle presentasjonen.
 
Bruk alle sansene! Kombiner fargede servietter med en hvit basis, og bruk stearinlys, servietter og duker for å skape en ny stemning eller for å forandre et inntrykk – det fungerer både innendørs og utendørs. I borddekningen vår har vi lagt til ekstra elementer fra sjøen. Her har vi brukt skjell, steiner, gamle garnblåser, stearinlys og oljelamper, avslutter Helena.
 
Vi åpnet en stor serviett i blågrønt og la en liten lyseblå serviett inn i den. Deretter brettet vi den store servietten ned diagonalt, så den lyseblå servietten ble synlig. Den blå tonen skaper en følelse av sjø og strand, ideelt tilbehør til forretten.
 
Products used:
Tork Blågrønn Middagsserviett 39x39 1/4 fold, art.nr. 477914
Tork Lys blå Lunsjserviett, art.nr. 477844
Tork Hvit Tork Hvit Bordduk Rull, art.nr. 474581
Tork LinStyle Hvit Mddagsserviett, art.nr. 478711
SummerStyling_HRC_article_300x200.jpg
 
Skap et sommertema med inspirasjon fra havet: 
  • Bruk naturlige farger; blå, grønne og beige toner.
  • Dekorer med naturlige materialer som tre, kork, skjell, steiner, planter og sand.
  • Legg til lanterner, oljelamper eller stearinlys.