SummerStyling_original.jpg

Sommerlys

Hvordan sommerens lys påvirker vår borddekking

På samme måte pynter vi med strålende blomster og grønnsaker. Fargene deres føles friske og vi blir dratt mot pasteller og blåtoner. Himmelen og sjøen er noe vi assosierer med sommer og fargene de bringer med seg.
Image_for_article2_300x200.jpg
 
Under sommersesongen foretrekker vi lettere måltider, og når vi dekker bordet bruker vi pastellfarger som får frem følelsen av delikate sommerlyset. Borddekkingen tar sikte på å forbedre måltidet og for å tiltrekke gjester til bordet.
 
For vår borddekking har vi brukt Tork LinStyle® Middagsserviett i Turkis. Vi har også lagt til turkise tallerkener – et visuelt triks som fremhever fargene og følelsen av borddekkingen. Dette er perfekt om sommeren for store bord i bryllup og spesielle anledninger. Slike begivenheter krever ofte mye planlegging, så det er hjelpsomt å ha enkle og effektive triks i bakhånd.
 
Image_for_article3_200x300.jpgTil og med de enkleste middager kan bli forbedret med vakre farger og blomster. Hvis du ikke har en stor blomsterdekorasjon, kan en enkel arrangering av blomster i et lavt vannglass være like effektivt. På bordet vil løse buketter med roser, nelliker, tusenfryd-blomster og grønne grener gi et naturlig preg. På hver plass finnes en stor, hvit Tork LinStyle® XL serviett – det er fint å ha noe for hver tallerken som rammer inn borddekkingen.
 
Ha en flott sommer! 
 
 
 


Her er din sommer-borddekkings sjekkliste: 
  1. Serviettringer – Med logo, navn, omtenksomme ord eller en liten meny
  2. Serviettbretting – Brett enkelt servietter i to og dra papir-serviettringen over
  3. Farger – Bruk forskjellige farger for tallerkener og servietter for en ekstra visuell følelse 
  4. Dekorasjon – Enkle blomster i lave vannglass eller løse buketter med grønne grener  
  5. En XL Middagsserviett for å ramme inn hver plass ved bordet
 
Tork produkter brukt for borddekkingen: