get-detaild_header_850x350px.jpg

Små detaljer som gjør forskjell

Rengjøring og vedlikehold er detaljer som er lette å legge til side, men kan tilby store muligheter

Det er mye fokus på den siste teknologien med den perfekte utformingen, optimering av produksjonslinjer og utdannelse av de ansatte for å få den beste kompetansen. Det er lett å glemme små detaljer som kan være avgjørende. Når vi snakker om rengjøring og vedlikehold er kontinuerlig forbedring viktig og der teller hvert sekund, derfor hører gamle klær som filler til fortiden. Det er på tide på å slippe gamle vaner og droppe filler. Det er på tide å gå inni detaljer.

Ind LL CC incl Logo 1_500x700.tif

Ytelse begynner med ditt personal 

Når det kommer til å forbedre produktiviteten er ikke alltid enkelt å få innsatsen til å fungere i praksis.  Lær deg hvordan du setter opp planer som i praksis fungerer som tar vare på behovene til de ansatte og gjør den klare til å håndtere de tørke- og rengjøringsoppgaver som de daglig møter.


 TORK SWE 02-16 0168_500x700.tif

Rengjøring er å bry seg

Vedlikehold handler ikke bare om det å bry seg som sine maskiner, det handler også om å bry seg sine ansatte. Forsking viser at disse jobbene er vanlig kilde til ulykker. Å gjøre det rett fra starten av kan ha en stor påvirkning på din overgripende sikkerhetsytelse. 


TORK SWE 1 0229_500x700.tif

Dokumenterte produktivitetsfordeler

I dag bruker mesteparten av kunder filler til tørke- og rengjøringsoppgaver innenfor industrien i Europa. Uavhengig tester viser at Tork rengjøringskluter med exelCLEAN® overgår filler gjennom å spare tid, innsats og løsemidler:

Opptil 35 % mindre tid
Opptil 30 % mindre innsats
Opptil 40 % mindre løsemiddel

Få din gratis varuprøve!

Rull ned for å bestille et varuprøve gratis


Skriv ut Last ned